Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na GhostTownPL oskarżony przez Lesiu001

Lesiu001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: GhostTownPL
    Data i godzina zdarzenia: 1.10.2020 około godziny 11:30
    Pełen opis sytuacji: Zostałem zatrzymany za naruszenie KRD (przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym) do którego się oczywiście przyznaję i przyjąłem karę. Podczas wykonywania poleceń funkcjonariusza, ze zjechaniem na "pobocze" bez żadnego "odwalania", nagle na parking zjeżdża się kilka radiowozów, Odgrywając nowe kolejne RP, tak jagbym był przestępcą-mimo tego że nie odwalałem, nie uciekałem itp? Oczywiście "normalne" RP, starałem się wykonywać, ale funkcjonariusz GhostTownPL nagle, napisał tak. "Teraz załóż koszulkę na głowę, i zrób obrót o 360st." Jako kierujący pojazdem, nie zamierzałem odgrywać innego RP ponieważ nie znałem zamysłu jego odgrywania oprócz zwykłej kontroli drogowej, ponieważ miałem ważne sprawy prywatne do załatwienia. Ostatecznie-został zaproponowany mandat do przyjęcia na łączną kwotę 2600 PLN (Przekroczenie prędkości, oraz nie wykonywanie poleceń funkcjonariusza-którego nie przyjąłem więc trafiłem do więzienia na 26 minut Osobiście, nie mam pretensji co to zatrzymania za łamanie KRD, natomiast uważam, że "drugie RP" zostało nie potrzebnie zaczęte ponieważ wszystkie czynności ze zjechaniem na pobocze były wykonywane bez żadnego uciekania, odwalania itp-mimo to informacja trafiła do SARA świadcząca o odholowaniu pojazdu po pościgu policyjnym (którego nie było, tylko zjechałem na najbliższe bezpieczne pobocze, żeby nie stanowić zagrożenia dla innych uczestników RD.) na parking policyjny za kwotę 1300 PLN, zamiast wystawić mandat za przekroczenie prędkości. Funkcjonariusz nawet nie wyszedł z radiowozu, żeby zacząć kontrole drogową, tylko się zjechały radiowozy i zaczęto odgrywać nowe RP którego zamysłu nawet nie znam, ponieważ zostałem zatrzymany za przekroczenie prędkości. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:image.png.d326d7e6b012abc247748b72448912ad.pngimage.png.2487d29625b477e4fd74b17796775893.png

Edytowane przez Lesiu001

Nakazałem ci 4 razy zatrzymać się i zjechać na pobocze zignorowałeś to i jechałeś więc według procedur rozpocząłem pościg po twoim zatrzymaniu się na parkingu jak nakazuje nam wewnętrzny regulamin wszcząłem procedurę która się nazywa Zatrzymanie wysokiego ryzyka. Nie muszę tłumaczyć na czym on polega iż osoba rozpatrująca skargę wie dobrze jak wyglądają nasze procedury. Dziękuję wypowiem się tylko kiedy nakaże mi to przełożony by nie wszczynać zbędnej konwersacji.

Rozumiem że SAPD posiada wewnętrzne procedury. Jako iż, do poinformowania, prośbie o zjechanie na pobocze, wyłączeniu silnika i nie wysiadanie z samochodu doszło do skrzyżowaniu. Zjechałem bezpiecznie na najbliższy parking w Garcia, aby nie stwarzać zagrożenia w ruchu drogowym dla innych uczestników ruchu. Nie podejmowałem żadnej ucieczki ponieważ szkoda mi "brudzić" papiery w waszym systemie, w tym również możliwość straty prawa jazdy lub gotówki przez nałożony mandat, z powodu dokonanego wykroczenia. Gdybym miał zamiar uciekać, to napewno bym się nie zatrzymał na parkingu. Również nie będę wszczynał zbędnej dyskusji. 

Nie zważając na sytuację, musisz się zatrzymać. Po czym funkcjonariusz, może Ci pozwolić zjechać gdziekolwiek indziej. 
Poprosiłbym jeszcze logi, o nakazie zatrzymania się oraz czas zatrzymania się oskarżyciela.

Edytowane przez c0veR

[2020-10-01 11:24:05] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Lesiu001 notując u niego prędkość 110 km/h.

[2020-10-01 11:24:12] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Lesiu001 notując u niego prędkość 81 km/h.

czas po jakim dopiero się zatrzymał [2020-10-01 11:24:43] [Output] : *MEGAFON* (GhostTownPL): Zjedź na pobocze! Zaciągnij ręczny i zgaś silnik! Nie wychodź z pojazdu!

1x raz kazałem się przez przypadek komuś innemu zatrzymać widocznie nie wcelowałem się odpowiednio przepraszam

Edytowane przez GhostTownPL
dopisanie odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin