Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracowników KumiseQ22 ,PjoteR. ,xkubax32145 , oskarżeni przez Arsik*

ArsiK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Vito* napisał:

Witam, jako że dostałem możliwość wypowiedzi to tak uczynię. 

Od sporego czasu mamy wykupione te 3 domy, które są tzw. Bazą organizacji, zważając na to że nie ma blipów dalej, przed czy po, nasze 3 posiadłości posiadają jedną drogę.

Po 2. Zróbcie granice, bo auta nikomu nie przeszkadzały, tylko "szarańcza" w postaci rekrutów SARA, pomijając że skaczą i skracają ciągle szuka sobie dziury w całym, tyle ludzi przez tyle czasu jeździła i nic to zawsze sie znajdą tacy.. Spójrzcie jak śmiesznie to wygląda, ulica nalezy do naszych posiadłości a tu cyk.

Nie wypowiadałem więc wtrynie swoje zdanie. Kolego jak widać przesympatyczny zostaliśmy tam wezwani przez jednego z pełnoprawnych członków a mamy wykonywać ich polecenia więc nie wiem czemu nas "Szarańcza" nazywasz skoro to nasza praca. Skoro temat istnieje od dłuższego czasu to nie wiem dla czego macie jakiekolwiek zastrzeżenia do tego miejsca tak naprawdę skoro nie możecie postawić tam pojazdów a macie ich sporo to może pora zmienić bazę? Sam na własną odpowiedzialność raczej żaden akademik nie pchał by się w takie miejsce nie wiedząc gdzie leżą dokładnie tereny działek.

Tyle z mojej strony pozdrawiam. 

Dobrze, a więc wyjaśniając sytuację. Materiały dowodowe, które dostałem w wiadomości prywatnej od pracownika jasno przedstawiają, iż Twoje pojazdy stały poza obrębami posesji dlatego też mieliśmy prawo je odholować. 

Odwołując się do tego fragmentu:

20 godzin temu, Vito* napisał:

pójrzcie jak śmiesznie to wygląda, ulica nalezy do naszych posiadłości a tu cyk.

Nie widzę w tym nic śmiesznego posesje zostały wyznaczone, zaakceptowane i tym samym zaczęły obowiązywać. Oczywiście temat z posesjami jest cały czas ogólnodostępny. Ponadto w temacie znajduje się instrukcja do zgłaszania zapytań, z której naturalnie mogłeś skorzystać i ewentualnie dopytać o ten fragment drogi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin