Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek. - oskarżony przez Brukselka

Hemoroid1312
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Maciek.
Data i godzina zdarzenia: ok. 16:30, 02.10
Pełen opis sytuacji: 01.10 Wraz z @jestemkotem i @Seqqu w późnych godzinach wieczornych ustawiliśmy auta na autostradzie na DM, aby zablokować przejazd. Aut tak na oko było chyba z 10. Dziś, gdy wszedłem na serwer okazało się, że żadne z aut nie zostało w miejscu, w którym stawialiśmy je ostatni raz. Niektóre z aut trafiły na parking policyjny, niektóre leżą gdzieś w losowych miejscach na strefie DM. Zajęło nam to wczoraj sporo czasu, bieganie od DM do przechowywalni kilka razy.  Administracja sprawdziła mi kto spuścił ręczny w dwóch autach i był to Maciek.. W reszcie aut też pewnie spuścił ręczny, więc nie było już sensu sprawdzać. Nie pierwszy raz dzieje się już taka sytuacja, dlatego uznałem, że najlepszym wyjściem będzie napisanie skargi.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: << KropsoN [75]: 2020-10-02 16:33:35> SUSZARKA [BRAKE] Maciek. >> VEH:53705 OFF

Jeśli zarząd będzie chciał zobaczyć miejsce, w którym stały wszystkie auta przez spuszczeniem ręcznego to dodam nagranie

Ja, Brukselka zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Pojazdy stały na autostradzie na DM podczas pościgu utrudniały przejazd, postanowiłem ściągnąć z nich ręczny i przepchać na pobocze aby odblokować ruch co wcześniej odegrałem komenda /me (autostrada była całkowicie zablokowana)

Dla Brukselki chciałem zapłacić odszkodowanie w wysokości 1000PLN za dwa pojazdy które trafiły na pp gdyż nie zaciągnąłem ręcznego po przepchaniu na pobocze ten jednakże odmówił przyjęcia gotówki. Mój błąd w tej sytuacji to mogło byc to że ponownie nie zaciągnąłem ręcznego a drogę trzeba było jakoś odblokować aby był możliwy przejazd podczas pościgu

Edytowane przez Maciek.

Nie mogłeś spuścić ręcznego w dwóch 2 autach? Czemu spuściłeś w każdym jakie tam było? Pieniędzy nie przyjąłem bo tu nie chodzi o jakiś parking policyjny, a głownie o czas, który poświęciliśmy na ustawienie tego. Tym bardziej, że chodzi o jakieś śmieszne sumy.

Przejazd blokowaliśmy dzień wcześniej, aby łapać tam nieuważnych graczy, więc nie mieliśmy na celu zablokować pościgu, który odbędzie się następnego dnia o godzinie 16:30. Wydaje mi się nawet, że nikt z osób, które ustawiały wtedy te samochody nie był na serwerze podczas tego jak Maciek. spuszczał ręczne.

Edytowane przez Brukselka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin