Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na cosx000

TadziusNoreK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TadziusNoreK
Nick osoby oskarżonej: @cosx000
Powód napisania skargi: Owy pracownik zabrał mi auto gdy byłem w aucie. Gdy inny gracz mówił, że gdy jestem w aucie nie ma prawa zabierać mi auto gdy w nim jestem, super Support @veeniX dał mi bezpodstawnie kick'a za utrudnianie pracy SARA, co moim zdaniem jest absurdem, gdzie nie zna sytuacji a jedynie co potrafi zrobić to dać Kick'a.
Dowody: https://imgur.com/a/Z0qPOiU

Auto stało źle zaparkowane, założyłem blokadę i poszłem po lawetę, gdy miałem już wciągać auto, ty postanowiłeś wejść do auta. Wg. Rangi wyższej nie miałem obowiązku oddać ci pojazdu. Pisałem 2 razy abyś wyszedł - nie słuchałeś, to napisałem raporta, support dał kicka i wciągnąłem auto na lawetę.

Poprawka - obejrzałem powtórkę i gdy miałem wsiadać do lawety która była obok to wsiadłeś do auta.

Nagranie mogę dać zarządowi jak zechce

Edytowane przez cosx000

Jak zwykle wszyscy winni tylko nie Ty. To nie jest dział skarg na administracje tylko na pracowników frakcji. Na otrzymanym materiale dowodowym jasno widać, że zostawiłeś auto w miejscu nieodpowiednim i udałeś się na giełdę, zauważyłeś, że ktoś zaczął wykonywać swoje obowiązki i nagle zacząłeś interesować się swoim autem. Jedyne pretensje, jakie powinieneś mieć to tylko do siebie - zalecam korzystać z parkingów znajdujących się w pobliżu lokalizacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin