Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MFifa - oskarżony przez Water0

Water0
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @MFifa
    Data i godzina zdarzenia: 10.10.2020 godzina 15:36
    Pełen opis sytuacji: Miałem pościg, uciekałem Perenialem, po kilku minutach zrobiłem przesiadkę jako pasażer do Tahomy którą kierował @KustoszAbuser,w Tahomie był także @MajsterWjehu+/- oraz @Masny_Wasekk . Uciekaliśmy na MC, w połowie MC spadliśmy "piętro" niżej, przebili nam opony więc się rozdzieliliśmy, i każdy poszedł w inna stronę. Ja uciekałem skrajem góry w kierunku Angel Pine, dobiegłem do Angel Pine zabrałem sweepera pojechałem po auto do SF, potem jeździłem autem, po około 10 minutach zostałem przeteleportowany do więzienia na 240 minut, przez @MFifa powód : "Po poscigu + relog."
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  Na ss widać powód "Po poscigu + relog.", oraz to ze jestem w grze od 3 godzin.

zjebyyy.jpg

Uszanowanie, 

Nie ja prowadziłem pościg pieszy, więc nie wiem czy się zabiles, zrobiłeś reloga czy też użyłeś tpev. Ja miałem Cię przetrasportować do więzienia i wsadzić Ciebie i twojego kolegę. Dostałem twój PID, liczbę minut i podwód. 

Jeżeli ES uzna, że popełniłem błąd to jestem w stanie zwrócić Ci pieniądze i/lub ponieść inną formę kary. 

Pozdrawiam. 

2 godziny temu, c0veR napisał:

@MFifa

Chciałbym się dowiedzieć nick osoby dowodzącej.

Nie pamiętam. Poszukam w logach jak będę w domu kto kazał wsadzić oskarżyciela do więzienia.

@e: Sprawdziłem i polecenie wsadzenia gracza do wiezienia na 240minut z powodem: Po pościgu + relog otrzymałem od Funkcjonariusza @pluuum

Edytowane przez MFifa
@e

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin