Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Dudziak, oskarżony przez Frapis.

Frapi.bambi_g
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Frapis
Nick osoby oskarżonej: @Dudziak
Powód napisania skargi: Założenie blokady i odholowanie pojazdu kolegi będąc praktycznie przy nim.
Dowody: Witam z racji iż niezbyt lubie pisać skarg na pracowników czy to SARA,SAFD,TSA czy też SAPD to jestem zmuszony dzisiaj napisać pierwszą skarge na Dudziak'a. 

Może zacznę od poczatku ja się to zaczeło. Razem z @TadziusNoreK (nie wypowiadaj się jak narazie) robiliśmy fotke przy kurierze, ponieważ TadziusNoreK mnie poprosił abym zrobił mu zdjęcie no to robię mu zdjęcie i wychodzi na to, że na zdjęciu widać jego auto marki Buffalo. No to powiedział mi, że przestawi go troszke dalej i zrobimy jeszcze raz. No i jak doszło że zrobiliśmy zdjęcie to Dudziak założył blokadę i czekał aż inny pracownik go zabierze. To tak po pierwsze praktycznie staliśmy obok tego pojazdu co widać na tych ss https://imgur.com/a/jK8Ub90 (na drugim zdjęciu (nie wstawiłem chronologicznie jak powinno być.) widać że pojazd marki Buffalo był widoczny, 3 screenshot pokazuje że auta nie ma bo zostało przestawione gdzie na 1 zdjęciu go dokładnie widać gdzie został przestawiony)  że byliśmy bardzo blisko tak samo jak i pojazd co wskazuje, że Dudziak nie może zabierać auta jeżeli stoimy blisko niego, cała akcja robienia zdjęcia wyszła 2-5min (musiałem krótkie zw) Ale przez założenie blokady trwała nieco dłużej przez Dudziak, niestety nie jestem określić jak długo bo nie chce kłamać. I nie mam też screenshota gdzie widać jak pan Dudziak zakłada blokadę ale z tego co wiem, Dudziak powienien mieć screenshoty zrobienia pojazdu i zakładania blokady.
Edit: Gracz dodał dodatkowe koszta z utrudniania pracy? Mógłbyś mi wytłumaczyć jak ci utrudniałem jak stałem spokojnie przy swoim samochodzie i byłem nieco oddalony?

Poinformowanie gracza: 

>> Dudziak [248]: jak cos jednak ja pisze skarge takze cie informuje aby nie bylo
<< Dudziak [248]: Luzik, nie ma problemu, oczekuję.

Edytowane przez Frapis
Edit 1: zalozenie blokady edit 2 utrudnianie pracy edit 3 pojazdu kolegi

17 minut temu, TadziusNoreK napisał:

Dokładnie, to co powiedział frapis to to potwierdzam. Podpisuję się pod słowami Frapisa.

Poproszę tutaj o punkty na podstawie punktu regulaminu:

Cytat

§1. W wątku prawo wypowiedzi ma oskarżony, oskarżający, zarząd oraz osoby wyznaczone przez zarząd.

Przejdźmy do skargi, pojazd został opuszczony, nie było nikogo w pobliżu ((niżej zamieszczę SS)), więc przystąpiłem do czynności służbowych. Po założeniu blokady oczekiwałem na przyjazd jednostki holowniczej, a w tym czasie podeszliście do pojazdu oraz Gracz @TadziusNoreK zaczął obrażać Frakcję oraz wykazywał się brakiem kultury osobistej, za co Administrator @LuKi16 nałożył karę mute na 2 dni z powodem: CBK, za co został nałożony dodatkowy mandat w wysokości 250PLN, na który wskazuje punkt w taryfikatorze:

Cytat

● Pracownik ma prawo nałożyć dodatkową karę w wysokości 250PLN w przypadku, gdy użytkownik pojazdu wykazuje się brakiem kultury lub utrudnia wykonywanie czynności służbowych.
Pracownik zobligowany jest udokumentować ww. czyn, z zastrzeżeniem, że musi on dokonać się na miejscu zdarzenia.

Dodatkowo Gracz @TadziusNoreK zamiast poprosić nakazywał zdjęcia blokady oraz wraz z oskarżającym stawiali mi warunki. 

Dowody >> https://imgur.com/a/hsh3V40

Następnym razem piszcie prawdziwe skargi, ponieważ marnujecie swój czas oraz innych. 
Czekamy na wypowiedź Zarządu, jeżeli o coś poproszą wypowiem się więcej.

Edytowane przez Dudziak

15 minut temu, Dudziak napisał:

Przejdźmy do skargi, pojazd został opuszczony, nie było nikogo w pobliżu ((niżej zamieszczę SS)), więc przystąpiłem do czynności służbowych. Po założeniu blokady oczekiwałem na przyjazd jednostki holowniczej, a w tym czasie podeszliście do pojazdu oraz Gracz @TadziusNoreK zaczął obrażać Frakcję oraz wykazywał się brakiem kultury osobistej, za co Administrator @LuKi16 nałożył karę mute na 2 dni z powodem: CBK, za co został nałożony dodatkowy mandat w wysokości 250PLN, na który wskazuje punkt w taryfikatorze:

Dodatkowo Gracz @TadziusNoreK zamiast poprosić nakazywał zdjęcia blokady oraz wraz z oskarżającym stawiali mi warunki. 

Dowody >> https://imgur.com/a/hsh3V40

Co do jego wyzwisk to nie moja wina że cie obraził.
"pojazd został opuszczony" a jak miałbym inaczej mu zrobić zdjęcie? Siedząc w nim? Zrobiłem tak aby było jak najlepiej... Mogliśmy zrobić te zdjęcie będąc blisko jego auta (Buffalo). 
EDIT: poza tym na twoim 1 screenshocie widać, że robimy zdjęcie, takżę byliśmy blisko jego auta.
EDIT2: Gracz dodał dodatkowe koszta z utrudniania pracy? Mógłbyś mi wytłumaczyć jak ci utrudniałem jak stałem spokojnie przy swoim samochodzie i byłem nieco oddalony? Odpowiesz na to?

Edytowane przez Frapis

@Dudziak rozumiem, że dodatkowe koszty zostały naliczone na gracza @Frapis, a dokładniej na jego pojazd, który był odholowany? Jeżeli tak to proszę o dowód (w wiadomości prywatnej) utrudniania pracy lub niestosownych tekstów.

Edytowane przez Masellko

8 minut temu, Masellko napisał:

@Dudziak rozumiem, że dodatkowe koszty zostały naliczone na gracza @Frapis, a dokładniej na jego pojazd, który był odholowany? Jeżeli tak to proszę o dowód (w wiadomości prywatnej) utrudniania pracy lub niestosownych tekstów.

na gracza  @TadziusNoreK niby zostały nałożone bo to pojazd marki Buffalo jest gracza @TadziusNoreK

26 minut temu, Masellko napisał:

Odholowałem pojazd Gracza @TadziusNoreK, więc nie wiem dlaczego Gracz @Frapis pisze za niego skargę. Dowody tekstów zostały podesłane wyżej.

Nikt nie bronił Wam zostawić jednego auta na parkingu. Spoglądając na chat w załączonych dowodach to dodatkowa kara (250PLN) za takie niestosowne słowa- naturalnie się należała.

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin