Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nudzio. - oskarżony przez jestemkotem

jestemkotem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Nudzio.
    Data i godzina zdarzenia: około 21:00
    Pełen opis sytuacji: Podczas akcji na dm zabiłem 2 funkcjonariuszy, funkcjonariusz @Veon wiózł mnie do więzienia a jako, że mu z niego uciekłem a on nie rozpoczął pościgu za mną to jeździłem bulletem jak gdyby nigdy nic (dostałem wpis). Gdy przejeżdżałem obok dm zobaczyłem funkcjonariusza Nudzio. który wcześniej mnie zakuł, przejeżdżałem obok a wyżej wymieniony funkcjonariusz przygotował sobie komendę na złapanie mnie podczas gdy jechałem ponad 20km/h (w dodatku wyjął mnie przez miejsce pasażera gdzie siedział @FullaN). @Maciek. podczas transportu do więzienia poinformował mnie, że idę do więzienia a wpis otrzymałem za ucieczkę z niego. Z tego co wiem to, gdy pościg zostanie zakończony dostaje się wpis a powyżej 5 wpisów jest list gończy, jeśli przekroczę tą ilość to można mnie zakuć kiedy się chce. Podczas, gdy miałem tylko 1 wpis zostałem zakuty tak naprawdę bez powodu, nie sprawdzono mi dokumentów ani nie podano powodu zatrzymania. Liczę na ukaranie funkcjonariusza.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Dowód, że dostałem wpis za ową ucieczkę. I zakuto mnie podczas jazdy

https://imgur.com/a/6EKTw2f

Ja, jestemkotem zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez jestemkotem

Witam serdecznie. Opiszę może więc sytuację od samego początku, aż do końca - będąc na patrolu SWAT, otrzymaliśmy zgłoszenie o osobach, które strzelają ze strefy bezprawia w kierunku zabezpieczeń obok stacji benzynowej. Podjęliśmy więc działania i rozstawiliśmy się po terenie w celu zabezpieczenia go. W trakcie otrzymaliśmy serie strzałów od strony strefy bezprawia, więc wbiegliśmy na strefę, aby ująć osobę, która takowe strzały wykonywała. W tamtym momencie musiałem iść na chwilową przerwę, więc nie jestem w stanie określić co się takiego działo. Po powrocie z przerwy, usłyszałem od osoby na kanale, że jestemkotem go zabił. Był on przy mnie, a dokładniej zeskoczył na mnie z budynków, więc postanowiłem go złapać. W trakcie złapania go, zostałem zabity przez Pana Brukselke, wyteleportowało mnie więc przed HQ, gdzie wszedłem na służbę i wezwałem jednostkę transportową do Ciebie. Po chwili podjechał @AqUaZ, oraz @Veon, którzy przetransportowali Cię do więzienia. Po chwili, otrzymałem takową wiadomość od Ciebie - [2020-10-16 20:58:21] [Output] : << jestemkotem [568]: I tak nie jestem w paczce elo. Zapytałem się więc osób, które wsadzały Cię do więzienia, co się stało, że jesteś wolny. Odparli, że uciekłeś im przez drzwi w więzieniu, które się otworzyły. Po chwili podjechałeś do mnie swoim bulletem i zacząłeś pisać - [2020-10-16 21:02:53] [Output] : jestemkotem [568]: o jest [2020-10-16 21:02:54] [Output] : jestemkotem [568]: nudzi [2020-10-16 21:03:01] [Output] : jestemkotem [568]: nudzio siema. Zapytałem się więc osoby dowodzącej akcje SWAT (@Maciek.), czy mogę Cię złapać. Oznajmił on, że tak, więc tak zrobiłem. Przy reszcie sytuacji, nie było mnie, ponieważ w momencie wsadzenia Ciebie do radiowozu, zabrałem się w raz z innymi jednostkami. Resztę dowodów podeślę osobie, która będzie rozpatrywała skargę.
Pozdrawiam serdecznie, PO III+1 Nudzio.

List, listem, ale uciekałeś im kilka minut wcześniej, więc mogli Cię pamiętać.
Również kłamiesz, że jechałeś pojazdem, otrzymałem dowód, na to, że stałeś w miejscu.
W większym stopniu sam się wtopiłeś, bo na oby dwóch SS, jesteś w tym samym miejscu pojazdem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin