Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Maciek .- oskarżony przez maciek2010PL

maciek2010PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W logach zgadza się że został zabity ale jak się okazało niezostałem o tym poinformowany przez @Sarius  że on go zabił w tamtym momencie co trafiłem go z tazera.

https://ibb.co/dmzck8d

Winy w 100% tylko mojej nie widze ale jestem w stanie zapłacić 3500 PLN, czyli tyle ile by zarobił w 30 minut nadwyżki aresztu w kopalni na 3lvl

Edytowane przez Maciek.

3 godziny temu, Maciek. napisał:

W logach zgadza się że został zabity ale jak się okazało niezostałem o tym poinformowany przez @Sarius  że on go zabił w tamtym momencie co trafiłem go z tazera.

https://ibb.co/dmzck8d

Winy w 100% tylko mojej nie widze ale jestem w stanie zapłacić 3500 PLN, czyli tyle ile by zarobił w 30 minut nadwyżki aresztu w kopalni na 3lvl

Ale ty mnie dałeś na 1 godz.

[2020-10-16 20:54:22] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza Sarius!
[2020-10-16 20:54:22] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza Sarius!

[2020-10-16 20:54:26] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia!
[2020-10-16 20:54:42] [Output] : ✔ Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza Sarius!
[2020-10-16 20:54:42] [Output] : ✔ Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza Sarius!

I tak i tak bys trafil do aresztu na 30 minut za zabojstwo wiec za 30 minut moge ci zaplacic ktore wynikly z naszego bledu. Dla Sarius kazalem ciebie odkuc bo i tak po pidzie ciebie wsadzalem wiec za te DODATKOWE 30 minut chce ci zaplacic

Edytowane przez Maciek.

28 minut temu, Maciek. napisał:

[2020-10-16 20:54:22] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza Sarius!
[2020-10-16 20:54:22] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza Sarius!

[2020-10-16 20:54:26] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia!
[2020-10-16 20:54:42] [Output] : ✔ Zostałeś/aś puszczony/a przez funkcjonariusza Sarius!
[2020-10-16 20:54:42] [Output] : ✔ Zostałeś/aś rozkuty/a przez funkcjonariusza Sarius!

I tak i tak bys trafil do aresztu na 30 minut za zabojstwo wiec za 30 minut moge ci zaplacic ktore wynikly z naszego bledu. Dla Sarius kazalem ciebie odkuc bo i tak po pidzie ciebie wsadzalem wiec za te DODATKOWE 30 minut chce ci zaplacic

Chwila chwila , piszesz że: 

29 minut temu, Maciek. napisał:

Dla Sarius kazalem ciebie odkuc bo i tak po pidzie ciebie wsadzalem wiec za te DODATKOWE 30 minut chce ci zaplacic

Jak to piszesz "Kazałeś Sariuszowi mnie odkuć". Ale czemu ty kazałeś??? Czyli już wczesniej widzieliście dobrze, jaka sytuacja była. A wcześniej pisałeś:

4 godziny temu, Maciek. napisał:

Ale się pogrążasz.

1 minutę temu, Maciek. napisał:

Jutro mu przeleje 5k jak wejdę na serwer.

Dobrze w porządku i Proszę na przyszłość, tak nie oszukiwać nowych graczy na serwerze - jakim ja jestem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin