Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika: Dudziak , oskarżony przez: Ceglasty.

Ceglasty.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Ceglasty.
Nick osoby oskarżonej: @Dudziak
Powód napisania skargi: Dodał mi 250pln do mandatu za obrazę oraz za utrudniający ruch z ręcznym. To tak Podjechałem dosłownie na 1min do biznesu giełdy w lv stanąłem dosłownie na minute  na chodniku w tym czasie gracz Duzdziak zakładał blokadę na koło graczowi @Queen;* szybko przebiegłem po terenie zobaczyłem ceny już miałem wsiadać do auta gdy zaczęto mi zakładać blokadę na koło, zgodzę się źle stanąłem lecz napisałem , że wam się chyba nudzi w tym sara potem pisałem trochę z 2 graczem ,który również miał blokadę na koło, pisałem również z dudziakiem nie obraziłem go w żaden sposób (bynajmniej w moim przekonaniu) gdy ten oznajmił mi że +250pln za obrazę wtedy się na niego zdenerwowałem przyjechała laweta zabrali pierwsze auto potem moje i Dudziak napisał do kierowcy lawety Dudziak [237]: 850PLN, utrudniający ruch z ręcznym + obraza. Zastanawiające też jest zdanie "utrudniający ruch z ręcznym" gdyż auto stało tak samo jak auto 2 gracza który dostał 300pln a ja nie licząc "obrazy" 500? Proszę o wyjaśnienie sprawy oraz odpowiednie ukaranie gracza oraz pokazanie mi "loga" gdzie obraziłem pracownika sara. Chciałbym jeszcze dodać ze gracz dudziak nie wykazał się kompetencją ponieważ stanął na chodniku i odszedł od niego na tyle samo co ja od mojego auta więc sam sobie powinien założyć blokadę. Niestety nie załapałem momentu jak pracownik sara odszedł od auta ale mam inne zdjęcia 

Dowody: https://imgur.com/gallery/KahRt5D >> Dudziak [237]: Inforumuje cie o skardze na forum
<< Dudziak [237]: Ok.

Zacznijmy od początku, w skardze powinno się pisać samą prawdę, a widzę kilka kłamstw. Nie stałeś na chodniku, lecz na jezdni oraz krawężniku, nie założyłem blokady jak byłeś w aucie, lecz gdy nawet na niego nie patrzyłeś.

Twój pojazd stał w ponad 50% na jezdni z zaciągniętym ręcznym, więc stwarzał zagrożenie, a także był pojazdem utrudniającym ruch, więc zabrałem go według poniższego punktu taryfikatora:

Cytat

● Pojazdy utrudniający ruch (z zaciągniętym hamulcem ręcznym): ‣ 600 PLN

Po powyższej czynności zacząłeś się do mnie czepiać, po czym zaprzestałem komunikację z Tobą. Nagle napisałeś:

Cytat

[2020-10-18 15:03:08] [Output] : Ceglasty. [445]: hastfu

Co uznałem za obrazę, ponieważ "plucie na kogoś" nie jest pokazem kultury.
Dodatkowo sam wiesz co pisałeś, więc nie widzę sensu dalszej dyskusji.

SS z suszarki: https://imgur.com/a/NQZMKWl

Jest to moja ostatnia wypowiedź do czasu wypowiedzi Zarządu.

Dobra niech ci będzie z tym ręcznym ale nie zarzucisz mi braku kultury mogłeś napisać repa że cie obrażam muta bym dostał to od tego zacznijmy. Kolejna rzecz gdzie jest napisane że kieruję to "hastfu" w twoją stronę byli tam inni gracze nie zapomnijmy o tym. Nie zostało to skierowane w twoją stronę.Dodam że nie jedna osoba ma o tobie złą opinie . Zakładasz gdzie się da blokady tylko żeby ludziom uprzykrzyć życie , płacą ci za to? mało ci płacą za godzinę na służbie?  Może czasami mniej też szacunek do innych graczy i zrozum ich sytuację. Nie jedna osoba mi w podobnej sytuacji zdjęła blokadę tylko ty chyba byś czuł się urażony jakbyś zdjął i na koniec przysłowie które szczególnie ty powineneś wziąć sobie do serca "bądź miły dla innych inni będą mili dla ciebie". Nie jedna osoba ma o tobie złe zdanie jako o pracowniku sara. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin