Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Sprzedam] Buffalo 2.2 - unikatowe lampy/licznik. Jedynie Buffalo na takich lampach.

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Buffalo
ID: 32962
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 17.500 km
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1079), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (77777777), niestandardowe lampy (
███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, Bak benzyny 90dm3, Bak LPG 50dm3, 2 klucze - (1 dodatkowy).
Cena: Oferty - powyżej 750k (można oferować niższe kwoty, ale będą one brane jako podbijanie tematów, a odpowiedzi z mojej strony na takie oferty NIE będzie).
Coś od siebie: Bardzo ładne Buffalo 2.2 na unikatowych lampach/liczniku. Przez graczy są to tzw. Ceglane, z tego co słyszałem, to są tylko 3 takie pojazdy na tych lampach. Pojazd zostaje wystawiony poglądowo. Buffalo zostaje wystawione do 26.10.2020 roku, a potem gdy żadna z ofert mnie nie zadowoli, to pojazdu nie sprzedam i zostanie w moim posiadaniu. RGB lamp/licznika: R: 233 G: 107 B: 57
SS’y: 

Spoiler

XjG8V4w.jpg

Spoiler

EyhBZnm.jpg

Spoiler

c3IChLu.jpg

Edytowane przez Ciastkowy*

22 minuty temu, StiCo napisał:

900

Nastąpiła mała pomyłka z mojej strony i są to lampy ceglane, a nie brzoskwiniowe, więc myślę, że jeszcze lepsze lampy. Gdy nikt Cię nie pobije do godziny 15.00, to Buffalo trafia do Ciebie.

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin