Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na SlomczaNN - oskarżony przez Mada_Faka

Baguette.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: SlomczaNN
    Data i godzina zdarzenia: 14:30
    Pełen opis sytuacji:

Czekam w kolejce do mechanika w LV, młyn oczywiście potężny, to na dodatek szanowny pan SlomczaNN na służbie wjeżdza swoją wielką lawetą, przepycha się przez mój samochód,

aż pod samą brame wjazdową. Ani nie napisał coś w stylu: "Proszę zrobić miejsce dla pojazdu uprzywilejowanego" to bez żadnej informacji "wrył" się przed szereg. Ponadto

jeden z Supportów, bodajże Ciastkowy*   wezwany przeze mnie przyszedł, popatrzył i powiedział: "Emm, coś się zbugowało." i sobie poszedł. Nie dość, że szkody większe wyrządzone

na moim pojeździe to jeszcze takie potraktowanie.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Zdjęcia zrobione przez świadka @Poker'

https://imgur.com/a/vD89BnL

Witam Cadet SlomczaNN się kłania.

Po pierwsze żadnego pojazdu tam nie było, ja nic nie widziałem może coś się zbudowało. Po drugie nawet jakby tam stała nie wbijał bym się w ciebie lawetą, używam mózgu nie jak co niektórzy, @Ciastkowy* ty byłeś przy tej sytuacij, widziałeś że stoję w jakimś pojeździe ? Bo ja żadnej alphy tam nie maialem. 

Pozdrawiam SlomczaNN

19 minut temu, Mada_Faka napisał:

Skoro ja widziałem, że staranowałeś mnie i skoro @Poker' też widział ( z resztą, od niego pochodzą ss'y ), to jak mogło się coś zbugować. Na jednym ze screen'ów widać nawet jak trzeci świadek pisze o tobie, że jesteś na służbie.

Moim zdaniem @SlomczaNN powinien zapłacić chociaż za te szkody które zrobił a nie udawać że nic się nie stało na zdjęciu które podesłał @Poker' widać że wjechałeś specialnie nawet jeśli miałeś laga czy coś w tym stylu powinieneś zapłacić za szkody 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin