Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Dudziak, oskarżony przez Sheeker.

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Twój nick: Sheeker
Nick osoby oskarżonej: Dudziak
Powód napisania skargi: Chcialbym uzyskac ss dlaczego moj pojazd zostal odholowany. Mam nagarnie ze nie powinien zostać odholowany.
Dowody: https://imgur.com/a/U2kRbI1

• Starszy Administrator

Proszę o punkty dla pana powyżej, nigdzie nie był proszony o odpowiedź.

Nadal czekam na ss dlaczego pojazd został odholowany.

• Starszy Administrator
6 minut temu, Adasz14 napisał:

kolega jego chyba poszedli do stacji benzynowej obok starej bazy tsa mlodyshne mu w tedy zalozył blokady

Jak nie wiesz na kogo jest ta skarga to nie pisz bo jesteś żałosny. (musiałem dodać nową wypowiedź żeby zacytować).

o il sie nie myle dudziak ma nagrane jak zastawiali brame wjazdu

Czekam na nagranie.

po czym przyszlo 2 adminow i mu to wyjasnili

Oszustwo administracji i zarządu SARA?

[2020-11-10 19:43:36] [Output] : deluXe [634]: co tu sie dzieje
[2020-11-10 19:43:46] [Output] : deluXe [634]: Moga tu stac
[2020-11-10 19:43:46] [Output] : Gajduss [47]: stoimy se

@Adasz14 nie masz prawa wypowiedzi, przeczytaj pierw regulamin. Za słowo "ryj" zostałem ukarany ostrzeżeniem.

Proszę o punkty dla pana za robienie spamu w skardze @Masellko

Edytowane przez Sheeker

• Starszy Administrator

Po 1 Ortografia Po 2 zobacz czas na logach(było to przed przyjazdem służby SARA) Po 3 Punkty 

Edytowane przez Sheeker

Nie wiem co tu się dzieje, lecz jest to skarga, w której powinno się zachować wszelkie zasady kultury osobistej, a także jest to forma oficjalna.

Nie rozumiem o co Ci chodzi? Masz nagranie to dlaczego się nim nie pochwalisz? Dlaczego nie pochwalisz się jak żałośnie oraz beznadziejnie się zachowywałeś, że musiał interweniować @Nudzio. oraz @Ecstasy, który również Ci tłumaczył, a do Ciebie to nie docierało...

Co do skargi, otrzymałem prośbę o przyjazd od Funkcjonariusza @mlodyshine, który zwyczajnie napotkał pojazd nieprawidłowo zaparkowany (na chodniku), więc przystąpił do czynności oraz założył blokadę na koło.

Jeżeli tak bardzo potrzebujesz, abym upublicznił Twoją "głupotę" to proszę bardzo >> https://imgur.com/a/fnvCbpb

Jeżeli Zarządowi Frakcji powyższy dowód nie wystarczy do rozstrzygnięcia skargi proszę o zezwolenie na wypowiedź Moderatora @Nudzio. oraz Funkcjonariusza @mlodyshine.

Przed napisaniem kolejnej skargi zastanów się kilka razy, czy na pewno jest sens marnować swój czas, przy okazji upubliczniać swoje czyny.

Jest to moja ostatnia wypowiedź do czasu wypowiedzi Zarządu.

• Starszy Administrator
5 minut temu, Dudziak napisał:

że musiał interweniować @Nudzio. oraz @Ecstasy, który również Ci tłumaczył, a do Ciebie to nie docierało...

Sam napisałem na nich reporta żeby się tepneli. i napisali że nie mogą nic zrobić i żebym napisał skargę.

5 minut temu, Dudziak napisał:

Jeżeli tak bardzo potrzebujesz, abym upublicznił Twoją "głupotę" to proszę bardzo >> https://imgur.com/a/fnvCbpb

Na ss widzimy, że gracz siedzi w pojezdzie, a pojazd został odholowany. Więc nie miałeś prawa odholować pojazdu

Poprosimy może również ss od @mlodyshine (również nie ma, lub ma jak gracz siedzi w środku) @Masellko moglibyśmy prosić o zezwolenie na wypowiedź i dostarczenie ss przez w.w funkcjonariusza SAPD?

Dodatkowo nie widzę nigdzie braku mojej kultury. Napisałem skarge oficjalnie z zachowaniem kultury - lecz twój kolega Adasz14 nie.

Dodatkowo Dudziak udostępnił właśnie chat służbowy oraz frakcyjny.

Edytowane przez Sheeker

5 minut temu, Sheeker napisał:

Na ss widzimy, że gracz siedzi w pojezdzie, a pojazd został odholowany. Więc nie miałeś prawa odholować pojazdu

Dodatkowo Dudziak udostępnił właśnie chat służbowy oraz frakcyjny.

Jeżeli jesteś tak błyskotliwy oraz znasz wszystkie zasady/regulaminy pokaż mi punkt, który tego zabrania? Funkcjonariusz jasno Ci pisał, że masz opuścić pojazd, nie zrobiłeś tego, więc miałem czekać, aż szanowny Pan awanturnik opuści pojazd? Ciekawe są Twoje "zasady", żałuję, że nie dodałem Ci tych 250PLN, które za całokształt sytuacji się należały.

**EDIT: Rozmawiałeś ze swoimi kolegami @Gajduss oraz @pawelosuwa, nie poinformowali Cię o zasadach? Szkoda, przez taką niewiedzę Pracowników trzeba potem tracić czas na takie osoby jak ty.

Edytowane przez Dudziak
**EDIT

• Starszy Administrator

Nie siedziałem w pojeździe tylko @pawelosuwa. Na ss widać, że siedzi w pojeździe a ty zabierasz mu pojazd. 

Poza tym dlaczego miał opuścić pojazd? stał na poboczu do czego miał prawo - nie powinien mieć założonej blokady. To absurd.

Poczekajmy na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Sheeker

• Starszy Administrator
3 minuty temu, Dudziak napisał:

Rozmawiałeś ze swoimi kolegami @Gajduss oraz @pawelosuwa, nie poinformowali Cię o zasadach?

Dobrze wiem, że jeżeli siedzę w pojezdzie to NIE masz prawa go zabrać. Na ss widać że pawelosuwa jest w pojeździe.

3 minuty temu, Dudziak napisał:

Szkoda, przez taką niewiedzę Pracowników trzeba potem tracić czas na takie osoby jak ty.

Takich to znaczy jakich? kultury.

Poczekajmy na zarząd.

Edytowane przez Sheeker

Że wam czasu nie szkoda na błahostki takie jak te. Wydaję mi się, że jest wiele ciekawszych zajęć.

Dudziak odholował pojazd na polecenie funkcjonariusza SAPD. Pracownik nie musi prosić go o przedstawienie dowodu czy naprawdę może je zabrać. 

Nie widzę nic złego w tym, że pomimo próśb i stosownego słownictwa gracz dalej nie chce opuścić pojazdu, pracownik zabiera je z kierowcą w środku.

Boli mnie jednak fakt, że panowie z naszej frakcji, którzy przeszkadzali w odholowaniu auta w tej sytuacji sami borykają się z tymi samymi problemami na służbie. Żenada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin