Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik oskarżony przez OskarYT

kurnik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Karafik
    Data i godzina zdarzenia: 10.11.2020. po 22:20
    Pełen opis sytuacji:Jechałem naprawionym Bulletem na kopalnie wjechałem na most na którym była strzelanina miałem laga chwilę przed tym gdy do tej strzelaniny wjechałem funkcjonariusz @Karafik strzelał się na moście z graczami jednym z nim był @EdekKierowca który miał bardzo podobnego bulleta miał ten sam kolor 1 natomiast drugi różnił się minimalnie od mojego. odbiłem się od jedno z pojazdów i zatrzymałem pojazd blisko radiowozu funkcjonariusza więc mógł się pomylić i strzelić nie do tej osoby do której powinien. W tej strzelaninie zostały przebite mi 2 opony w bulleciem miałem zamontowane opony wzmacniane.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie zrobiłem screenów akcja za szybko się potoczyła.

Edytowane przez OskarYT

7 minut temu, Karafik napisał:

Witam, Police Officer 3+1.
Po 1. Wzór

Po 2. Dowody

Dopóki tego nie będzie, a skarga nie będzie napisana spójnie i szczerze, to się nie wypowiem.

A co w wypowiedzi jest nie szczere ? Ja rozumiem że szybko się akcja toczyła jednakże zaatakowałeś mnie bez powodu jak już napisałem powyzej @EdekKierowca siedział w podobnym bullecie mogłeś się pomylić. Nie chodzi mi w skardze o to abyś został ukarany po prostu chcę abyś poniósł koszt wymiany opon. Jeżeli chcesz mogę dać dowód że były one wzmacniane oraz że są przebite.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin