Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Freszuu, StivGamer, Dziken

macqo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie, Cadet Freszuu się kłania. 
 Od siebie mogę tylko powiedzieć tyle, iż zostałem poproszony o pomoc w odholowywanie owych pojazdów na PP. Jako dobry Cadet bez zajęcia pojechałem. 
Jeśli się nie mylę to w powodzie jest napisane "Blokowanie Strefy DM", więc pewnie za to zostały odholowane wam auta.  @StivGamer może Panu udzielić więcej informacji na ten temat i pewnie to zrobi. 
 Pozdrawiam.

Witaj,

Tu masz screenshoty pojazdów odholowanych, wszystkie blokowały drogę na DM przez co zostały odholowane za taką kwotę na parking policyjny. Co prawda nie wszystkie są zrobione z suszarki, ale wydaje mi się, że to są Twoje pojazdy (było ich sporo, dlatego stąd ta niepewność): https://imgur.com/a/OayGFi4. Również co do kwoty mandatów, jest ona ustalona już długi okres czasu z administracją RCON.

6 minut temu, macqo napisał:

Dzięki za odpowiedź lecz chciałbym wiedzieć że nie wolno Blokować Strefy DM a nigdzie tego nie widziałem w żadnym regulaminie.  

Jest to nasza wewnętrzna zasada wprowadzona w maju, ale poproszę również o wpisanie tego w taryfikator parkingu policyjnego na forum.

Edytowane przez StivGamer

1 godzinę temu, StivGamer napisał:

Jest to nasza wewnętrzna zasada wprowadzona w maju, ale postaram się o wpisanie tego w taryfikator parkingu policyjnego na forum.

No to jeśli nie ma napisanego że auta nie mogą zostać porzucone na DM to skąd miałem wiedzieć? Wjeżdżając na strefę DM pisze tam na chacie że jest to strefa bezprawia.  Więc skąd mam mieć pewność że zrobiliście to po raz pierwszy nikogo nie informując?

Edytowane przez macqo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin