Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Niestety, ale muszę odejść...

NeX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Piotrek1408

Przez te ostatnie dni co sie wydarzyło stwierdziłem, że... ZbyK wszystkich wyruchał, całą administrację jak i ROCN. Trochę kaski za premki dostał i w cymbał trochę odbiło. Ale sądzę że niektórzy się przekonali jak pieniądze mogą zmienić człowieka na ,, ostatnią świnie''

Narazie, do kiedyś tam... :D

Wszystko sie sypie najlepsi admini , NAWET NEX najlepszy odchodzi naprawde? jezusie nazarynski ;/// Wszyscy tylko nie NeX :(

Ehh pamiętam jak sie pisało do NeXa co miesiąc "Nosz kiedy ta rekrutacja na supporta".NeX zawsze- "No nie długo" , 7razy pisać podanie i jakoś sie dostać :> , NeX naprawde szkoda , że odchodzisz musisz wrócić bo już sie administracja posypała jak nie wrócisz to serwer upadnie. Naprawde szkoda tego wszystkiego , ciężko teraz będzie :(

Oczywiście musisz wrócić jak najszybciej :(

Edytowane przez M-I-R-I-N-D-A

Serwer nie upada, jest dalej, traci poprostu jednego RCONów.

Żegnaj NeXie, w swoim czasie odwaliłeś dobry kawał roboty, jednak nie potrafię zrozumieć twojej decyzji, nie potrafię zrozumieć dlaczego zaufałeś takim osobom, które pociągnęły Cię za sobą na dno, mam nadzieję, że kiedyś otrzeźwiejesz i zrozumiesz o co mi chodzi, nie mniej jednak rozumiem decyzję odejścia z powodu nauki i bliskich, te dwie rzeczy są najważniejsze, ale pamiętaj, ważne są jeszcze ambicje.

Cześć :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin