Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika cosx000, oskarżony przez PTL-WKUS47.

Wifie_Wazzap
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: PTL-WKUS47
Nick osoby oskarżonej: @cosx000
Powód napisania skargi: Pracownik mimo polecenia starszego administratora @LuKi16 który dał "strajkującym" graczom minutę na odjechanie pozostawił blokadę na kołach mojego pojazdu i przy zwróceniu mu uwagi napisał, że tego pojazdu to nie dotyczy i on się inaczej kwalifikuje niestety już nie podał powodu dlaczego. Pracownik najprawdopodobniej zrobił to przez swoje prywatne uprzedzenia do mnie ze względu na naszą dzisiejszą wulgarną sprzeczkę na serwerze gdzie każdy z nas wysłał przeciwko sobie wyzwiska.
Dowody: 
Słowa administratora @LuKi16 - Były to słowa kierowane po części do graczy po części do stojącego na przeciwko niego (chyba) pracownika @Bambo* który prawdopodobnie miał najwyższą rangę z znalezionych tam pracowników frakcji.

Spoiler

[2020-11-15 20:34:29] [Output] : LuKi16 [410]: 1 minuta
[2020-11-15 20:34:29] [Output] : Netrix [45]: elo
[2020-11-15 20:34:30] [Output] : Asn. [328]: XDD
[2020-11-15 20:34:31] [Output] : LuKi16 [410]: na odjazd kazdego
(...)
[2020-11-15 20:34:35] [Output] : LuKi16 [410]: albo wyrzucam do przecho

Spoiler

[2020-11-15 20:35:48] [Output] : PTL-WKUS47 [511]: Mam na odjazd jednÄ… minute
(...)
[2020-11-15 20:35:53] [Output] : PTL-WKUS47 [511]: Jak nie to skarga
[2020-11-15 20:35:54] [Output] : Matti183 [426]: O
[2020-11-15 20:35:54] [Output] : *rzuLTY [118]: o co strajkujesz?
[2020-11-15 20:35:55] [Output] : PTL-WKUS47 [511]: Słowa lukiego
[2020-11-15 20:35:58] [Output] : DamjUnGP [355]: XD
[2020-11-15 20:35:58] [Output] : PTL-WKUS47 [511]: z przed 20 sekund
[2020-11-15 20:36:01] [Output] : Matti183 [426]: Jak czyściutko odrazu XD
[2020-11-15 20:36:02] [Output] : owcaaa [317]: a no donbrze nawet tylko zawieche mam xD
[2020-11-15 20:36:03] [Output] : cosx000 [250]: to auto sie inaczej kwalifikuje

Pan cosx podczas gdy inni pracownicy zdejmowali blokady kół pojazdów na poboczu i pozwalali im odjechać postanowił szybko by nikt nie zauważył zabrać moje auto. Przed wymówkami oskarżonego chcę zaznaczyć, że Luki przemówił na poboczu gdzie stało najwięcej aut stojąc na przeciwko pracownikowi @Bambo*. Zaznaczę jeszcze, iż pojazdy z ronda z tego co zauważyłem były tepane a wszyscy tamcy właściciele tych pojazdów stojący obok i utrudniający ruch zostali wyckickowani.

A tutaj skarga z naszą kłótnią przez którą prawdopodobnie cosx był negatywnie do mnie nastawiony. Oczywiście ja nie jestem tu święty, lecz jak na pracownika frakcji San Andreas Road Assistance coś takiego z pewnością tym bardziej nie przystoi.

Z poważaniem PTL-WKUS47 aka Pitol_Platynov

Edytowane przez PTL-WKUS47

Autko stało tu

Spoiler

2CQIffz.png

było to po drugiej stronie ulicy, na której się to wszystko odbywał. Blokadę założyłem jakieś 10 minut przed odholowaniem, bo najpierw miał przyjechać adept na prośbę Bambo*, a w końcu nie przyjechał. Kiedy od Nudzia mieliśmy prośbę abyśmy odjechali, to wykręciłem i wziąłem auto na lawetę. Nie dostałem żadnej informacji że mam zdjąć blokadę od nikogo. 

10 godzin temu, cosx000 napisał:

Autko stało tu

Pokaż ukrytą zawartość

2CQIffz.png

było to po drugiej stronie ulicy, na której się to wszystko odbywał. Blokadę założyłem jakieś 10 minut przed odholowaniem, bo najpierw miał przyjechać adept na prośbę Bambo*, a w końcu nie przyjechał. Kiedy od Nudzia mieliśmy prośbę abyśmy odjechali, to wykręciłem i wziąłem auto na lawetę. Nie dostałem żadnej informacji że mam zdjąć blokadę od nikogo. 

Nie rozumiem gdzie zabłądziłeś i jakim cudem doszedłeś do wniosku, że strajk odbywał się na jednym pasie (?) auta było porozstawiane wokół ronda - Te blokujące ruch były tepane, a pozostałe Luki kazał zabrać graczom w przeciągu minuty i to według mnie nie podlega dyskusji. 

"Kiedy od Nudzia mieliśmy prośbę abyśmy odjechali, to wykręciłem i wziąłem auto na lawetę." - Kolejne polecenie miałeś gdzieś, Nudzio dał polecenie, abyś ty i inni odjechali, ale ty musisz być mądrzejszy więc zabrałeś pojazd.

2 godziny temu, PTL-WKUS47 napisał:

doszedłeś do wniosku, że strajk odbywał się na jednym pasie

nie napisałem tak.

a pozostałe Luki kazał zabrać graczom w przeciągu minuty

a więc zabrałem, jako że ty nie mogłeś.

Kolejne polecenie miałeś gdzieś, Nudzio dał polecenie, abyś ty i inni odjechali, ale ty musisz być mądrzejszy więc zabrałeś pojazd.

no to odjechałem. Wziąłem auto i skierowałem się na parking policyjny.

Cytat

nie napisałem tak.

Wnioskowanie ≠ Napisanie

Jeżeli to nie prawda i byłeś świadom, że Lukiemu chodziło o pojazdy z strajku, a ten do nich się zalicza to dlaczego zabrałeś ten pojazd?

Cytat

a więc zabrałem, jako że ty nie mogłeś.

Przeczytaj to co napisałeś - Założyłeś mi blokadę, następnie Luki kazał graczom zabrać swoje pojazdy, a Wy mieliście odjechać i w twoim obowiązku było zdjęcie blokady aby umożliwić mi wykonać polecenie Starszego Administratora, przypomnę, że dostałeś wcześniej polecenie tak jak napisałeś odjechanie stamtąd.

Cytat

no to odjechałem. Wziąłem auto i skierowałem się na parking policyjny.

Naprawdę nie widzisz różnicy między odjechaniem, a odholowaniem pojazdów?

Edytowane przez PTL-WKUS47

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin