Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

LOCK

ennysje
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, JotDe napisał:

To napisz proszę twoje kalkulacje, wszyscy się pośmiejemy

446k

Niech będzie już, że czysty leci po te 300k. Za all demont leci już na konto 92,700 czyli 392700 + lampy 170k = 262,700 czyli 655,400 (wiadomo, że za tyle nie pójdzie) nie liczę kluczyków, rejestracji, butli 75dm, licznika. Także nie wiem skąd niskie ceny może odstrasza WAS 1.6 wyjechał tak prosto z salonu i został, jak bardzo chcecie tydzień I 2.2 może wlecieic to może po 500k będą ofki ;D Jestem ze starej daty także co mam wliczać, a co nie to nie wiem. Pozdrówki joł 

4 minuty temu, SEVEN7I napisał:

Niech będzie już, że czysty leci po te 300k. Za all demont leci już na konto 92,700 czyli 392700 + lampy 170k = 262,700 czyli 655,400 (wiadomo, że za tyle nie pójdzie) nie liczę kluczyków, rejestracji, butli 75dm, licznika. Także nie wiem skąd niskie ceny może odstrasza WAS 1.6 wyjechał tak prosto z salonu i został, jak bardzo chcecie tydzień I 2.2 może wlecieic to może po 500k będą ofki ;D Jestem ze starej daty także co mam wliczać, a co nie to nie wiem. Pozdrówki joł 

Słabe te twoje kalkulację jak za lampy liczysz 170k xD, nie liczymy montażu prezesie, 480

1 minutę temu, Bombel15 napisał:

Słabe te twoje kalkulację jak za lampy liczysz 170k xD, nie liczymy montażu prezesie, 480

Liczę demontaż Panie Bombel. Jakbym liczył montaż cena większa. Tyle kosztują tyle dodałem. Gdybyś był pozytywnym graczem byś napisał, jak się je liczy. Gracz z roku 2015 to sprzedawał czyste, A nie full wypasy... No tak sztywni żeście są... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin