Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Tarni96

chudy_byku
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: chudy_byku
Login z serwera: chudy_byku
Nick osoby oskarżonej: Tarni96
Powód napisania skargi: Nieprawidłowo uzasadnione wrzucenie auta na parking policyjny

Przybliżona data zdarzenia: 18.11.2020
Dowody: Auto ostatnio było zaparkowane na parkingu BEZPŁATNYM LS AIRPORT
Opis sytuacji: Wchodzę na serwer klikam ostatnie miejsce ( tam gdzie zostawiłem auto) wchodze i patrze a auto z parkingu LS BEZPŁATNEGO na parking policyjny zostało  przeniesione. Niby źle zaparkowane ale nie było źle zaparkowane także nie wiem dlaczego ty mi tam wrzuciłeś to auto i kazałeś płacić 300PLN 
Coś od siebie: Moim zdaniem nie powinno się wrzucać aut na parking policyjny za normalne parkowanie . (jak masz dowód to pokaż że źle zaparkowałem) ((ale wątpie że go masz))
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie ma gracza na serwerze żeby go poinformować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin