Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Karafik - oskarżony przez NorbiksoN

norbikson.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyłka

Nick funkcjonariusza: Karafik
    Data i godzina zdarzenia: 26.11.2020 ok godz 20
    Pełen opis sytuacji: Jeździłem sobie autem po sf (na filmiku nie widać ale przed zatrzymaniem z 10minut bawiłem się opcjami bo miałem mało fps wyciąłem ten fragment bo nie było tam nic ciekawego tylko stałem w miejscu) kiedy obok przechowywalni zobaczyłem na chacie ze jestem proszony do zatrzymania więc to zrobiłem. Nagle zjawiło się pełno radiowozów i zostałem poproszony o wyjście i potraktowany paralizatorem w radiowozie dowiedziałem się że byłem ganiany w ls kiedy ostatni raz od tej sytuacji w ls byłem z godzinę temu i nie dostałem żadnego powiadomienia o zatrzymaniu a chyba bym nie uciekł przed policją "przypadkiem" a jeżeli tak to pokazuje to profesjonalizm funkcjonariuszy którzy gonili mnie lecz zapomnieli mnie o tym poinformować powiadomieniem na chacie sygnalizacją świetlną lub dźwiękową. Zatrzymanie widać na nagraniu które podsyłam poniżej. Myślę że to zwykła pomyłka funkcjonariuszy i gonili po prostu kogoś innego a do samego Karafika nic nie mam i nie chciał bym żeby dostał jakiegoś degrada czy coś w tym stylu bo mogła być to zwykła pomyłka. Jedyne co bym chciał to jeżeli moja skarga zostanie rozpatrzona pozytywnie to zwrócenie mi kosztów za parkin policyjny. Pozdrawiam
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: (najlepiej wyłączcie dźwięk bo sobie coś oglądałem :D)  h ttps://youtu.be/JleoRSE1yAA

Ja, NorbiksoN*BH zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptu

Edytowane przez NorbiksoN*BH

19 minut temu, Karafik napisał:

Witam, Officer Karafik.

Jutro wszystko wyjaśnię, jak i objaśnię wraz z logami, bo aktualnie nie mam dostępu do nich. Pozdrawiam, do usłyszenia.

Jeżeli w logach będzie widać że rzeczywiście to mnie goniliście to zwracam honor i jestem ślepy i głuchy 

Witam ponownie. Tak jak widać nakazałem Ci się zatrzymać w LS, dałem również binda. Następnie po twoim odwalaniu zgubiliśmy Cię, i po 5 minutach znowu Cię znaleźliśmy, a Ty jakby nigdy nic udawałeś, że nic nie wiesz.

Mam nadzieję, że rozwiązałem wszystkie wątpliwości, pozdrawiam.

[2020-11-26 20:10:51] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi NorbiksoN*BH notując u niego prędkość 114 km/h.
[2020-11-26 20:10:54] [Output] : *MEGAFON* (Karafik): Zatrzymaj pojazd przy prawej krawędzi jezdni, zgaś silnik, zaciągnij ręczny i NIE wysiadaj z pojazdu!
[2020-11-26 20:15:43] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi NorbiksoN*BH notując u niego prędkość 84 km/h.
[2020-11-26 20:16:16] [Output] : Ⓘ Powalasz gracza NorbiksoN*BH na ziemię.

33 minuty temu, Karafik napisał:

Witam ponownie. Tak jak widać nakazałem Ci się zatrzymać w LS, dałem również binda. Następnie po twoim odwalaniu zgubiliśmy Cię, i po 5 minutach znowu Cię znaleźliśmy, a Ty jakby nigdy nic udawałeś, że nic nie wiesz.

Mam nadzieję, że rozwiązałem wszystkie wątpliwości, pozdrawiam.

[2020-11-26 20:10:51] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi NorbiksoN*BH notując u niego prędkość 114 km/h.
[2020-11-26 20:10:54] [Output] : *MEGAFON* (Karafik): Zatrzymaj pojazd przy prawej krawędzi jezdni, zgaś silnik, zaciągnij ręczny i NIE wysiadaj z pojazdu!
[2020-11-26 20:15:43] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi NorbiksoN*BH notując u niego prędkość 84 km/h.
[2020-11-26 20:16:16] [Output] : Ⓘ Powalasz gracza NorbiksoN*BH na ziemię.

Nice nie udawałem nie widziałem tego pierwszego zatrzymania w ls poza tym że to mogło być gdzieś indziej niż ls bo na pewno w ls byłem przed 20:00 ale sprawdziłem teraz w logach rzeczywiście goniliście mnie tylko po prostu w tym czasie nie patrzyłem na czat. skarga jest nie aktualna

Edytowane przez NorbiksoN*BH

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin