Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <VEENQ>

vapur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <ViP3R_>
Nick: <ViP3R_>
Nick osoby oskarżonej: <VEENQ>
Powód napisania skargi:  <Siedzialem juz w wiezienu za loganie 4h.Teraz znowu siedze ale 30 min za to samo >
Data zdarzenia: <26.11.2020>
Dowody: <https://imgur.com/a/v4TlpBE

https://imgur.com/gallery/cGnh8ON>
Opis sytuacji: <Pracowalem na kopalni,policja mnie zatrzymala za loganie sie,siedzialem za to 26.11.2020.Zobaczcie logi i macie rozwiązanie sprawy pozdrawiam>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <https://imgur.com/a/9EKZPxQ>

Edytowane przez ViP3R_

Witam, Police Officer I VEENQ.

Zaczynając od samego początku...

Wraz z Tymekwixa, Verago oraz darkmon dokonaliśmy akcji zatrzymania Cię po cywilu. Mam wrażenie, że wyszło ładnie swoją drogą. Chłopaki wjechali na parking kopalni, po czym weszli jako nieoznakowani funkcjonariusze do kopalni po czym Cię zgarnęli. Ja dostałem cynka, że mam podjechać już jednostką transportową, więc tak też zrobiłem. Chłopaki dali mi wszelkie informacje o Tobie oraz powiedzieli mi, że mam Ci wyjaśnić co jak i dlaczego. Tak też zrobiłem. Sprawdziłem ponownie twoje dane w komputerze policyjnym, po czym wysłałem Ci informacja jaka widnieje o Tobie w MDT. Zostałeś poinformowany dlaczego Cię zgarnęliśmy i za co, po czym pojechaliśmy do więzienia. Ja tylko wykonywałem polecenia stopni wyższych. Był wpis więc był powód do zatrzymania i przetransportowania do więzienia. Ktoś widocznie musiał Cię z komputera policyjnego nie wypisać i to nie byłem Ja. Sugeruję sprawdzenie logów kto Cię wsadził wcześniej i nie wypisał. Chociaż mam wrażenie, że raczej skoro siedziałeś już 4 godziny w więzieniu to raczej po tej akcji po raz kolejny musiałeś uciec i ktoś Cię wpisał, chociaż to tylko moje przypuszczenia. Myślę, że temat wyczerpałem do końca. Jeżeli masz jeszcze jakieś oskarżenia, czy pytania do mojej osoby- zapraszam, pisz śmiało.

Godzinę temu, VEENQ napisał:

Tak,było.Dostałem info aby nie siedziec w wiezieniu,napisac skarge na osobe ktora wsadzila mnie tam,tak wiec zrobilem.Nie chcialem Cie urazic ani nic,lecz nie mam zamiaru siedziec dwa razy za czyn ktory odsiedzialem 4h.Zrozumiesz jakbys siedzial 4h za loganie...

Siedzialem 4h i odsiedzialem.Po 4 dniach znowu mialbym siedziec za to samo ?Mniejsza o to,dostalem info od was i od Hinoxa ze nalezy napisac skarge.Tak wiec zrobilem.

Przepraszam Ciebie za skargę,nie chce odsiedziec kolejngo czasu za to samo bo ktos nie zapisal.Mam nadzjeje ze jutro albo po jutrze jak wejde,nie bede musial siedziec tam.

Pozdrawiam

Edytowane przez ViP3R_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin