Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza Broszko

ST4GE_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login:_^SPR!NT^_
Nick: MarekZLoM
Nick osoby oskarżonej: @Broszko
Powód napisania skargi: 0RP
Data zdarzenia: 01.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/PwFci6B    https://imgur.com/a/IzoOxTO
Opis sytuacji: Chcieliśmy zrobić piścig z RP. Lecz gdy zobaczyliśmy SPD gracz nas staranował. Mieliśmy pościg pojechaliśmy na dm, nie odbyła się tam żadna strzelanina. Jeździliśmy po dm ponieważ próbowaliśmy uciec. Następnie przyjechał FBI Truck próbowałem mu uciec. Nagle przebiegł policjant i wyciągną mnie z auta za pomocą kajdanek w trakcie jazdy. (Nie wiem jak on mnie wyciągną od strony pasażera gdy miałem zamknięte drzwi i zapięte pasy)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/ULewCqb

Edytowane przez MarekZLoM

Witam, Detective I z San Andreas Police Department. Przedstawię całą sytuacje od mojej strony. Byłem na patrolu jednostką HENRY-02, gdy usłyszałem na krzyku o pościgu więc postanowiłem się dołączyć. Gdy dołączyłem kordon pościgowy kierował się już w stronę strefy DM znajdującą się w mieście Los Santos.(została zmobilizowana jednostka SWAT) Usłyszałem od jednostki P1, że kordon wjechał na strefę DM i wtedy zapytałem się o zgody na owym pościgu osoby dowodzącej (@Yuri.). Uzyskałem swoją odpowiedź i postanowiłem wejść na strefę zostawiając pojazd poza nią żeby go nie stracić. Było dużo osób na strefie po czym wtedy wjechał pojazd jednostki SWAT i jechał za osobą ściganą po czym zapytałem się dowodzącego cytuje ,,jak będę blisko pojazdu to mogę ją zakuć żeby wyjąć ją?" dostałem odpowiedź, że tak i więc tak zrobiłem. Myślę, że wyjaśniłem Ci całą sytuacje. Czekam na wypowiedź zarządu.

,,jak będę blisko pojazdu to mogę ją zakuć żeby wyjąć ją?"    Po pierwsze to nie ,,ją'' tylko ,,jego"

A po drugie to nie jest żadne wytłumaczenie, po prostu kto rozkazał ten rozkaz powinien być ukarany. 

Gdybyś go tak nie wyjął to możliwe że by uciekł, a teraz za to (0RP) musi siedzieć w pace.

Witam, według was nasze granie jest 0rp? No ale jak się jeździ i co chwilę zderza z lampami, stwarza zagrożenie poprzez wypadanie na innych to już jest okej i nie trzeba grać? Wjechaliście na dm i mieliśmy bardzo duże zagrożenie ze strony innych, dlatego też został zmobilizowany SWAT, jednak gdy dostałeś od nas ostrzał i Cię pitowaliśmy to nie robiłeś sobie nic z tego i jeździłeś pojazdem, który nie nadwał się już do dalszej jazdy. Według mnie ta skarga nie ma sensu i jest tutaj zwykłe szukanie sensacji, a co do Ciebie @ZdzislawZLoM to będę wnioskował o punkty za nieuprawnione wypowiadanie się w skardze. Dziękuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin