Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TheIndjana. - oskarżony przez BollmeN

Radiola
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @TheIndjana.
    Data i godzina zdarzenia:01.12.2020 jakoś 21:40
    Pełen opis sytuacjiUciekałem policji gdy wjechałem do Ls, to tak jakby nie wiem co się stało nie mogłem skręcać autem ani pisać na chat tak jakby mnie wyrzuciło z mta ale widziałem co się dzieje,jak odzyskałem już możliwość jechania napisałem im że jakiś lag czy coś to potem klikłem "w" i znowu się to stało i zajechali mi policjanci droge, a @TheIndjana. mnie aresztował ciągle mówiłem że był jakiś błąd, a oni mieli to gdzieś. ( wsadzili mnie na 120min + auto za 5k na pp)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:Brak ale można sprawdzić w logach że ani mój silnik w aucie nie zgasł, więc jak auto było sprawne to raczej nie  zatrzymywałbym się bez powodu.

Ja, BollmeN zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez BollmeN

Witam, Sergeant I TheIndjana.

Na samym stracie warto napomnieć, iż pościg za tobą to było totalne 0 RP. Zderzyłeś się z pojazdem kopalni, po czym wróciłeś na poprawny pas oraz się zatrzymałeś, w związku z Twoim 0 RP postanowiliśmy cię zablokować, oraz finalnie złapać. Nie miałem jak sprawdzić, czy faktycznie miałeś wtedy ten "błąd", po zablokowaniu czekaliśmy około 15 sekund, aż wyjdziesz z pojazdu, jednak tego nie zrobiłeś więc wyciągnęliśmy Cię z pojazdu. Również nie możemy każdemu wierzyć na słowo, że mają oni laga.

Edytowane przez TheIndjana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin