Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na @dami1s

smil3k
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł wątku : Skarga na <dami1s>
Treść wątku:Dnia 02.12.2020 zostałem zatrzymany przez członka trakcji SAPD z powodu rzekomego przekroczenia prędkości. Wykonywałem kurs na pracy lawet, gdy zatrzymał mnie dami1s, podczas zatrzymania wykonywałem wszystkie rozkazy funkcjonariusza, oraz na końcu zostałem osądzony o nie wykonywanie czynności nakazanych przez niego pomimo uprzedniego wykonywania ich. Funkcjonariusz SAPD zaproponował mandat 3200 PLN lub karą więzienia o wysokości 64minut. Następnie zostałem wtrącony do więzienia nie na 64min a 1,5godziny. P.S. Niestety moje MTA nie jest stabilne przez co mi je crushuje.
Login: <smil3k>
Nick: <smil3k>
Nick osoby oskarżonej: <@dami1s>
Powód napisania skargi:  <Niesłuszne oskarżenie o wykonanie czynu oraz wtrącenie do więzienia na wiekszy czas niż było podane>
Data zdarzenia: <02.12.2020>
Dowody: <https://imgur.com/gallery/N8EDg2c również czat log załączony w poście>
Opis sytuacji: <Dnia 02.12.2020 zostałem zatrzymany przez członka trakcji SAPD z powodu rzekomego przekroczenia prędkości. Wykonywałem kurs na pracy lawet, gdy zatrzymał mnie dami1s, podczas zatrzymania wykonywałem wszystkie rozkazy funkcjonariusza, oraz na końcu zostałem osądzony o nie wykonywanie czynności nakazanych przez niego pomimo uprzedniego wykonywania ich. Funkcjonariusz SAPD zaproponował mandat 3200 PLN lub karą więzienia o wysokości 64minut. Następnie zostałem wtrącony do więzienia nie na 64min a 1,5godziny. P.S. Niestety moje MTA nie jest stabilne przez co mi je crushuje.>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <jest w załączniku z konsoli w logach(cały zapis czatu). Jeżeli jest to konieczne posiadam także świadków zdarzenia [2020-12-02 18:03:14] [Output] : smil3k [339]: nic złego nie robiłem chcę rekomendacje sprawa trafia na forum>

console.log

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin