Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Paul2eu - oskrarżony przez Dejw.

Dejw.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Paul2eu
    Data i godzina zdarzenia: 07.12.2020, 18:00 (+/-)
    Pełen opis sytuacji: Miałem pościg gdy jechałem obok stacji benzynowej na Mulholland, przede mną pojawił się Bullet z funkcjonariuszem który rozkładał kolczatkę - wyhamowałbym przed. Lecz Pan oskarżony z premedytacją we mnie uderzył od tyłu i tym samym wepchnął mnie w kolczatki. Jechał on spory kawałek za mną, więc skoro ja wyhamowałem, on też dałby radę. Sprawa druga. Gdy już mnie zatrzymano, zapytano mnie czy przyjmuję mandat czy idę do więzienia. Aby się zdecydować poprosiłem funkcjonariusza aby wymienił mi przewinienia - wymienił. Lecz było to tylko np. "Spowodowanie kolizji + ucieczka" ja oczekiwałem czegoś innego więc poprosiłem, aby wymienił w prawidłowy sposób. W tym momencie oskarżony wypisywał mi same kwoty np. "2200". Gdy powiedziałem mu jak oczekuję ( <Powód> <kwota> <Punkty karne>) Wymienił tylko 3 przewinienia, po czym podszedł Pan @dobek i powiedział że mam 30s żeby się zdecydować. Musiałem wziąć oczywiście mandat w ciemno bo nikt mi nie powiedział za co - gdybym tego nie zrobił Panowie by mnie zabrali do więzienia, a jak ja miałem się zdecydować skoro "nie znałem mandatu". Jest to niedopełnienie swoich obowiązków. Ręka rękę myje. Pan oskarżony zapewne powiedział koledze, aby mnie zaszantażował - bo tak, był to pewnego rodzaju szantaż. Ponieważ Panu @Paul2eu nie chciało się pisać - taka prawda. Gdy zostałem ukarany mandatem Pan @dobek , aby mnie sprowokować zaczął zdejmować blokadę z "RP". 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście
Kolczatki: https://images-ext-1.discordapp.net/external/NVCiE0-_5Rc9zJYuDWIPwmUuK42eb215kEX26buaJQc/https/i.imgur.com/6QIiqno.mp4
Podliczanie mandatu: https://imgur.com/gallery/VYcip0s
Są to znikome części, całego zajścia. Więcej na pewno w logach.

Ja, Dejw. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Dejw.

W dniu 8.12.2020 o 13:35, Dejw. napisał:

Lecz Pan oskarżony z premedytacją we mnie uderzył od tyłu i tym samym wepchnął mnie w kolczatki. Jechał on spory kawałek za mną, więc skoro ja wyhamowałem, on też dałby radę. 

Ujrzałem nagranie i muszę wywnioskować, że kłamiesz. Funkcjonariusz był maksymalnie 5 metrów za tobą, nie miał najmniejszych szans wyhamować. Tobie się udało, bo użyłeś ogranicznika, przy nie małej prędkości.
Co do wymieniania mandatów, funkcjonariusz nie ma narzucone odgórnie, że musi to zrobić. Może to zrobić tylko z własnej woli.
Skargę oddalam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin