Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Salony, Kupno jednego pojazdu raz na 48godz. Dobre to?

Marcelek2010PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, veeniX napisał:

Moim zdaniem zbędne :)

wiesz wiadomo że ludziom którzy kroją kasę z tego to im nie podpasuje po trzeba będzie do pracy się ruszyć nie mam na celu ciebie oskarżać tylko wiesz po prostu takie moje zdanie na ten temat

3 minuty temu, Desperant2010PL napisał:

przypomnę że nie każdy gra dla majątku są ludzie co grają dla satysfakcji jeżeli ty sprzedajesz z profitem 30-40k oznacza to że zawyżasz ceny z premedytacją salony są po to aby ceny się ustabilizowały a nie żeby majątek krojić na tym nie którzy biorą auta pod kolekcje wiec wiesz według mnie źle postępujesz tym tokiem myślenia a potem ludzie się dziwią czemu ceny są na giełdach po zawyżane 

Jak na moje to chłop nic złego nie robi jak chce czekać 10 godzin  dla 30/40k to jego sprawa poza tym chłopów czeka 15 a wóz jest jednen, problem jest w ilości aut a nie w tym że ktoś na nie kampi

7 minut temu, mlody_rytrzanin napisał:

Nie rozumiem o co się wam rozchodzi...

Gracz o nicku DzikiPies wygrał ze mną pojedynek o Bulleta, kliknął szybciej.....

Czyli jednak da sie.

chodzi o limity żeby każdy miał szanse na kupno pojazdu w normalnej cenie i żeby ktoś miał satysfakcje z tego że kupił w salonie nie na giełdzie wiesz post nie ma na celu obrazy w twoją stronę czy nie wiem może cię w jakiś sposób uraziłem ja po prostu mam swoje zdanie i pragnę działać dla dobra serwera ( nie żebym cię oskarżał że robisz inaczej) ja cię tylko oznaczyłem nie oskarżam cię o jakieś nie wiadomo programy przecież jak kupiłeś zr ostatnio to pogratulowałem post ma na celu wypowiedzi  innych w tej sprawie jeżeli jest według ciebie jakaś obraza w tym napisz mi w prywatniej wiadomości  

Edytowane przez Desperant2010PL

3 minuty temu, okrutnazlaipodla napisał:

Jak na moje to chłop nic złego nie robi jak chce czekać 10 godzin  dla 30/40k to jego sprawa poza tym chłopów czeka 15 a wóz jest jednen, problem jest w ilości aut a nie w tym że ktoś na nie kampi

nie do końca o to chodzi że aut jest mało chodzi o to by zapanowały limity by dać innym szanse na kupno bo samochody dodaje administracja tak aby ich nie brakowało więc w ilości aut nie ma problemu 

2 minuty temu, Desperant2010PL napisał:

nie do końca o to chodzi że aut jest mało chodzi o to by zapanowały limity by dać innym szanse na kupno bo samochody dodaje administracja tak aby ich nie brakowało więc w ilości aut nie ma problemu 

a jak byś chciał to rozwiązać? kupno z katalogu bez ogarniczeń ilościowych? że jedziesz do doków otwierasz katalog masz 100k klikasz na wóz za 100k i cyk masz czy jak bo nie wyobrażam sobie żeby na cenny wóz nie było kampienia 

@Desperant2010PL Samochód na tym serwerze to jest rzecz pożądana przez każdego, i żeby kupić/dropnąć pojazd trzeba długo zarabiać albo się postarać.

Według mnie za łatwe by było gdyby każdy gracz dostał ,,specjalną szansę,, na dropnięcie pojazdu.

Wtedy dopiero by mogła upaść gospodarka serwera, a wiesz czemu?

Bo po co ktoś ma brać od kogoś drożej, jak może kupić sobie na chilllu w salonie...

Na tym polega biznes..

Tak jak kolega wyżej napisał, ja kampie po kilka godzin, po to żeby ktoś inny mógł to kupić ode mnie drożej i mógł tym jeździć.

Godzinę temu, okrutnazlaipodla napisał:

a jak byś chciał to rozwiązać? kupno z katalogu bez ogarniczeń ilościowych? że jedziesz do doków otwierasz katalog masz 100k klikasz na wóz za 100k i cyk masz czy jak bo nie wyobrażam sobie żeby na cenny wóz nie było kampienia 

Rozwiązanie polega na tym aby administarcja sama zdecydowala czy to dobry pomysl a limity to dla tych osob co po prostu kupują po kilka sztuk i wsytawiają na gieldzie czy też sprzedają drożej 

Nie chodzi mi o kupowanie bez ograniczeń napisalem tylko od dodawania ilosci jest administracja oni mają wielką wprawe w tym i wiedzą ile czego dać mi tylko chodzi o limity czasowe przez osoby ktore kupują po kilka aut wyzej w wypowiedzi nie twierdzilem ze mają być bez ograniczeń nie wiem skąd to wzięte

1 minutę temu, Desperant2010PL napisał:

Rozwiązanie polega na tym aby administarcja sama zdecydowala czy to dobry pomysl a limity to dla tych osob co po prostu kupują po kilka sztuk i wsytawiają na gieldzie czy też sprzedają drożej 

Nie chodzi mi o kupowanie bez ograniczeń napisalem tylko od dodawania ilosci jest administracja oni mają wielką wprawe w tym i wiedzą ile czego dać mi tylko chodzi o limity czasowe przez osoby ktore kupują po kilka aut wyzej w wypowiedzi nie twierdzilem ze mają być bez ograniczeń nie wiem skąd to wzięte

łapie ale cdr nic by nie wniósł , auto jest jedne gości stoi 15  jednemu uda się kupić i dostanie np 5 dni nie możliwości kupienia auta ale zostaje 14 gościu więc to nic nie zmienia 

1 godzinę temu, mlody_rytrzanin napisał:

@Desperant2010PL Samochód na tym serwerze to jest rzecz pożądana przez każdego, i żeby kupić/dropnąć pojazd trzeba długo zarabiać albo się postarać.

Według mnie za łatwe by było gdyby każdy gracz dostał ,,specjalną szansę,, na dropnięcie pojazdu.

Wtedy dopiero by mogła upaść gospodarka serwera, a wiesz czemu?

Bo po co ktoś ma brać od kogoś drożej, jak może kupić sobie na chilllu w salonie...

Na tym polega biznes..

Tak jak kolega wyżej napisał, ja kampie po kilka godzin, po to żeby ktoś inny mógł to kupić ode mnie drożej i mógł tym jeździć.

Nie wiem co ty wymyślasz jakieś specialne szanse ale jak w tytule chodzi o limity czasowe, a jeżeli chcesz robić biznesy to masz kilka biznesów na serwerze to moje zdanie

co do tej szansy specialnej nawet to by nie przeszlo poniewaz jest kilka tysiecy lub kilkanaście graczy na serwerze nie rozumiem do czego dążysz

Godzinę temu, okrutnazlaipodla napisał:

łapie ale cdr nic by nie wniósł , auto jest jedne gości stoi 15  jednemu uda się kupić i dostanie np 5 dni nie możliwości kupienia auta ale zostaje 14 gościu więc to nic nie zmienia 

Nie chodzi o pięcio dniowe jak w tytule 48h samochod sie respi średnio co nw 12h w salonie lub wiecej wiec wydaje mi sie ze by pasowalo 48h albo 24h zeby nie jedna osoba ciągle kupowala bo chętnych jest dużo na auta wiec kazdy chce miec a nie ze jedna osoba robi biznes i zawyza celowo ceny nie tędy droga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin