Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Flix., oskarżony przez jaj00r2010PL

jaj00r
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: jaj00r2010PL
Nick osoby oskarżonej: @Flix.
Powód napisania skargi: Nie stosowanie się do regulaminu frakcji SARA, Ci pracownicy w załączonym obrazku zachowywali się jak bydło... Bardzo przepraszam na rozdzielczość zrzutów ekranu, powód jest prosty, na takiej rozdzielczości kopię węgiel.
Dowody: https://imgur.com/a/WGENfpE - Patrz Chat.

Poinformowanie gracza: https://imgur.com/a/AIb8Nvs

§1. Pracownik podczas pełnienia służby, jak i poza nią, zobowiązany jest do godnego reprezentowania frakcji.

§5. Pracownik zobowiązany jest do przestrzegania zasad interpunkcji oraz ortografii.

§1. Pracownik porozumiewając się z innymi ma obowiązek zachowywać wszelkie zasady kultury osobistej, być uprzejmym oraz pomocnym.

Witam, na początku odniosę się do samej sytuacji. Dostaliśmy wezwanie od innego pracownika, gdzie do zabrania było 7 pojazdów z kopalni. Stąd natłok na pp. O ile rozumiem słuszność skargi wobec mnie, to nie rozumiem dlaczego dopisałeś: 

6 godzin temu, jaj00r2010PL napisał:

Ci pracownicy w załączonym obrazku zachowywali się jak bydło

Podjechaliśmy wszyscy do jednego parkingu policyjnego, bo był najbliżej, a to nie my zachowywaliśmy się "jak bydło" tylko gracze obok, bo ci widząc, że by 'wrzucamy' pojazdy do pp, bez namysłu je wyciągali, co strasznie utrudniało pracę.
Co do tego słowa, za które najpewniej jest skarga. Napisałem je do innego pracownika, który (jak później sam napisał, oraz powiedział na komunikatorze mumble) uderzył mnie, jednak przez laga, który u niego nastąpił. 

Spoiler

[2020-12-10 20:11:18] [Output] : Flix. [567]: idiioto
[2020-12-10 20:11:20] [Output] : Flix. [567]: pawelos
[2020-12-10 20:11:31] [Output] : pawelosuwa [363]: lag

Co do tego słowa, mogę jedynie przeprosić, nie powinienem tak pisać na służbie, pomimo tego, iż skierowałem je do kolegi z frakcji. 

Kolega z Frakcji czy nie, w regulaminie pisze żeby godnie reprezentować frakcję... Jesteście drużyną która powinna się zgrać a uprzykrzający gracze to nie nowość, przyhamuj troszkę ze swoim pismem, gadać sobie możesz co chcesz na komunikatorze głosowym ale gracze nie chcą widzieć jak pracownicy z profesjonalnej frakcji wyzywają się nawzajem. I jeszcze te okropne pismo bez jakichkolwiek, zasad interpunkcyjnych podczas pełnionej służby...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin