Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- Wywiad z tunerem PardonsiK

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

redakcja.png

Witam was wszystkich serdecznie, z tej strony Młodszy Redaktor @Copecka1337 i Redaktor @KapitanKox(prawdziwy). W dzisiejszym wywiadzie z supporterem @PardonsiKprzedstawimy wam, jak wygląda praca tunera „od kuchni”. Wydaje mi się, że może być to ciekawy temat dla graczy którzy planują zakup warsztatu tuningowego. Zapraszam do czytania.

pasek.png.e342b8d26ca5be463a2ebc398605b90e.png

CYd5Vtt.jpg

KapitanKox: Witam, z tej strony Redaktor KapitanKox(prawdziwy) z Redakcji 4Life News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu na temat pracy tunera?

PardonsiK: Witam, bardzo chętnie udzielę wywiadu.

KapitanKox: Świetnie. Kiedy kupiłeś pierwszego Tunera?

PardonsiK: Szczerze mówiąc, dokładnie nie pamiętam, lecz mogę szacować to na jakiś rok temu.

KapitanKox: Wspaniale! Gdzie aktualnie posiadasz warsztat tuningowy?

PardonsiK: Aktualnie warsztat posiadam w miasteczku nieopodal bazy SARA, zwanym Blueberry.

KapitanKox: Czy praca na tunerze jest opłacalna?

PardonsiK: Oczywiście, jeśli masz chęci oraz czas, to jak najbardziej opłaca się tuningować.

KapitanKox: To świetna informacja dla tych, co marzą o swoim warsztacie. A jak tobie się podoba praca tunera?

PardonsiK: Naturalnie, bardzo się podoba, praca taka jest strasznie wygodna, nie musimy się za bardzo wysilać, a co najlepsze gracze są wdzięczni za pomoc w dobraniu felg lub innych rzeczy.

KapitanKox: Czy poleciłbyś tę pracę dla innych graczy?

PardonsiK: Naturalnie, nie musimy spełniać żadnych wymagań, co czyni tą prace "idealną".

KapitanKox: Jak długo pracowałeś na to, aby kupić taki warsztat? Czy była to ciężka praca?

PardonsiK: Długie dnie na kopalni, noce na lawetach, aż po kilkanaście godzin we frakcji, trochę trzeba było się napracować, lecz myślę, że było warto.

KapitanKox: Czy z zarobionych pieniędzy zwrócił ci się już warsztat?

PardonsiK: Nie jestem w stanie tego określić, z racji na wysokie ceny tunerów.

KapitanKox: Czy zdarzają ci się konflikty z klientami?

PardonsiK: Rzadko, ale się zdarzają, zazwyczaj sprzeczka jest o "doliczkę" mimo, że doliczki nie są wysokie, przykładowo za up1 możemy brać 55k, lecz zazwyczaj jest to 51k, a nawet zdarzy się taniej.

KapitanKox: Czy jesteś w stanie oszacować ile zarobiłeś na tunerze?

PardonsiK:Jak mam być szczery to nie wiem, lecz nie są to na pewno małe pieniądze, jakby były nie kupowałbym tunera.

KapitanKox: Czy był jakiś gracz w twojej historii, który zrobił bardzo duże zakupy u ciebie?

PardonsiK: Naturalnie, jestem wdzięczny takim graczom, że akurat wybrali mój warsztat, jest to naprawdę miły gest z ich strony.

KapitanKox: Dobrze, to już koniec naszych pytań. Chcesz może kogoś pozdrowić?

PardonsiK: Jasne, chciałbym pozdrowić ciebie,@BarteMakitA@chinski_taboret @PobreCancer, cały serwer, no i oczywiście moich klientów.

KapitanKox: Dziękuje bardzo za pozdrowienia oraz życzę miłego dnia i wesołych świąt Bożego Narodzenia.

grFKUDb.jpg

pasek.png

Dziękuje za przeczytanie naszego wspólnego artykułu. Pozdrawiamy i życzymy dobrego dnia. W komentarzach możecie pisać czy taka forma pracy zespołowej z drugim redaktorem wam się podoba.

lKYexv2h.jpg

osv9h6qh.jpg

redakcja.png

Edytowane przez KapitanKox(prawdziwy)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin