Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Montaże na zamówienie.

TwerkingMaster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Chciałbym złożyć ofertę możliwości stworzenia przeze mnie montażu, nie mam jakiegoś cennika i wszystko jest do ustalenia. Jestem w stanie zrobić montaż z projektu pojazdu, filmu promocyjnego dla organizacji lub frakcji itp.

Siedzę w montażu od kilku miesięcy więc postanowiłem wstawić takie ogłoszenie dopiero teraz. Co do samego planu stworzenia montażu, mogę dostać przygotowany już wcześniej materiał lub również samemu go nagrać. Sam styl stworzenia montażu jest również do omówienia. Moje montaże staram się co chwilę ulepszać poprzez sprawdzanie różnych efektów, moim zdaniem co kolejny montaż jest coraz lepszy. Również dodanie miniatury do filmu nie będzie problemem, ponieważ grafiką również się zajmuje.

Jeżeli jesteś zainteresowany/a, zgłoś się w odpowiedzi na ten temat lub ewentualnie poniżej podany jest do mnie kontakt Discord.

Pozdrawiam,

TwerkingMaster

Moje portfolio (znajduje się ono na moim kanale, dorzucam link poniżej):
https://www.youtube.com/channel/UCEiT4RtlE45YocopjrCaXRQ

Kontakt:
Discord: 
TwerkingMaster#4376

Edytowane przez TwerkingMaster
Zaktualizowanie discord tagu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin