Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ogłoszenia

Kenny.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

02.03.2026

Starszy Koordynator @JA.KUB zostaje wcielony do zarządu Biznesu na rangę Menadżer , tym samym będzie przechodził 21-dniowy okres próbny. Gratulacje i liczymy na owocną współpracę.

Starszy Koordynator @Matiku zostaje wcielony do zarządu Biznesu na rangę Menadżer, tym samym będzie przechodził 21-dniowy okres próbny. Gratulacje i liczymy na owocną współpracę.

Specjalista 21Nels0n zostaje zawieszony na okres 29 dni. (Do końca miesiąca marca)

03.03.2026

Menadżer @JA.KUB zostaje powołany na funkcje Szkoleniowca w Biznesie. Tym samym przejdzie on okres próbny wynoszący 2 Akademię.

Menadżer @Matiku zostaje powołany na funkcje Szkoleniowca w Biznesie. Tym samym przejdzie on okres próbny wynoszący 2 Akademię. Tym samym otrzymuje on funkcję Krupiera.

04.03.2026

Przełożony @Kenny.gg po sześciu latach nieprzerwanego pełnienia funkcji Zarządu w Biznesie podjął decyzję o dobrowolnym ustąpieniu ze stanowiska. Wyrażamy wyrazy uznania i wdzięczności za lata pracy, strategiczne decyzje oraz istotny wkład w budowanie pozycji i rozwoju naszego Biznesu. Jednocześnie informujemy, iż pozostaje on członkiem Biznesu w randze Założyciel , nadal wspierając jego dalszy rozwój.

20.03.2026

Koordynator @maniu202 awansuje na rangę Doświadczony Koordynator

Specjalista @xM4rio awansuje na rangę Starszy Specjalista

Doświadczony Przemytnik @Koczek58 awansuje na rangę Specjalista 

Przemytnik @ZaBuLeK awansuje na rangę Doświadczony Przemytnik

Przemytnik @Just_Aleks awansuje na rangę Doświadczony Przemytnik

Starszy Przemytnik @krzysiu0080 zostaje wydalony z Biznesu, powodem jest otrzymanie 3 minusów.
Przemytnik @thedeadmenyt zostaje wydalony z Biznesu, powodem jest otrzymanie 3 minusów.

Edytowane przez MIKO23

25.03.2026

Z przyjemnością informuję iż Menadżer @JA.KUB przechodzi 21-dniowy okres próbny z wynikiem pozytywnym.

Z przykrością informuję, że Menedżer @Matiku nie spełnił oczekiwań w trakcie 21‑dniowego okresu próbnego. W związku z tym zostaje on przedłużony o kolejne 21 Dni

31.03.2026

@Krzysio77 Dołącza do biznesu w systemie "Fast Academy"

Rekrut @d0m1n1k.gsf zostaje wydalony z biznesu, powodem jest otrzymanie kary serwerowej.

@solty powraca do Biznesu na rangę Specjalista

Edytowane przez JA.KUB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin