Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na policjanta

zerowania.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

"Policjantka"@fretkaa. bo to na nią składam skargę z powodu że zaczęła strzelać w mój skuter bez powodu i rozwaliła oponę w skuterze. Zanim zaczęła do mnie strzelać to za pierwszym razem jak chciałem naprawić skuter to gra mi się zacięła i niestety niechcący potrąciłem @fretkaa i zacząłem uciekać gdyż się bałem że zabierze mi prawo jazdy. Kiedy przyjechałem pod mechanika w Doherty spadły mi fps'y i na moje nieszczęście potrąciłem tą "policjantkę" która już raz mnie widziała i zaczęła do mnie strzelać z broni i omal mnie nie zabiła ale uszkodziła oponę i z tego powodu składam skargę na @fretkaa. W związku z tym chciałbym dostać rekompesatę pieniężną która pokryje wartość nowej opony oraz za uszczerbek na zdrowiu. KacperG12 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin