Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Buffalo i Walton na super extra hiper niskim ID!

Kodzio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: 
ID: 622
Pojemność silnika: 1,6dm3
Przebieg pojazdu: 1280,8km
Dodatki: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1073), moduł UP3, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB. szyby 20% (te najciemniejsze)
Cena:  Wyczekuje ofert.
Coś od siebie: Supcio bufek, lampy chabrowe pozdro 
SS’y: MoSpLmd.png

Model: Walton (478)
ID: 416
Pojemność silnika: 1,6dm3
Przebieg pojazdu: 534,7km
Dodatki: brak.
Cena: Wyczekuje ofert.
Coś od siebie: Super waldek na id
SS’y: (dodam później)

Szkoda że nie przyjechałeś mi pokazać na tej giełdzie jak to masz te 75 szybki bo przecież sam montowałeś

RiCo1212 [367]: ale ty naprawde myslisz ze masz szyby 75?

[23:41]

Kodzio12135 [159]: ma bo je sam kupywałem

Kodzio12135 [159]: nie wiem boli cie cos?

Nie płakałem, że przegrałem G1 nie wiem skąd ci się to wzięło z resztą ty sam przegrałeś więc o czym tu mowa.

żeby nie było buff 605k po sell

Edytowane przez RiCo1212

3 minuty temu, RiCo1212 napisał:

Szkoda że nie przyjechałeś mi pokazać na tej giełdzie jak to masz te 75 szybki bo przecież sam montowałeś

RiCo1212 [367]: ale ty naprawde myslisz ze masz szyby 75?

Kodzio12135 [159]: ma bo je sam kupywałem

Kodzio12135 [159]: nie wiem boli cie cos?

Aućć ale boli pomylenie się w procentach szyb w gierce  ;(:( normalnie nie wybaczę sobie do końca życia. We wywijaj gościu XD 

28 minut temu, Kodzio12135 napisał:

Aućć ale boli pomylenie się w procentach szyb w gierce  ;(:( normalnie nie wybaczę sobie do końca życia. We wywijaj gościu XD 

XD, to jest tak beznadziejna wypowiedź, nie mam pojęcia ile ty możesz mieć lat jeżeli piszesz takie go**o i wyzywasz ludzi od kidów ale jeżeli masz te ponad 18 lat to jesteś na poziomie seka. (żeby nie było 605.5k po ub)

Kodzio12135 [159]: kidzie

35 minut temu, RiCo1212 napisał:

Ale chłopie ty mnie wyzywałeś od kidów bo ci powiedziałem że nie ma szyb 75, a no i bym zapomniał 

Kodzio12135 [159]: boli du*a co

tu nawiązywałem do tego jak się spłakałeś gdzie na g1 chłop ci powiedział że nie dostajesz się dalej, a ty się tam mocno spłakałeś i gdyby nie ten płacz to nawet byś o tych lampach nie pisał (nie powiedziałeś że nie ma szyb 75 tylko ze ich nie mam)

5 minut temu, skinnypablo napisał:

XD, to jest tak beznadziejna wypowiedź, nie mam pojęcia ile ty możesz mieć lat jeżeli piszesz takie go**o i wyzywasz ludzi od kidów ale jeżeli masz te ponad 18 lat to jesteś na poziomie seka. (żeby nie było 605.5k po ub)

Kodzio12135 [159]: kidzie

jesteście na tyle ułomni że musicie we 3 atakować o coś co jest wsumie głupotą, idzcie balujcie przyznałem wam racje że sie pomylilem, dawajcie chlopaki MACIE TO!

Edytowane przez Kodzio12135

4 godziny temu, Kodzio12135 napisał:

tu nawiązywałem do tego jak się spłakałeś gdzie na g1 chłop ci powiedział że nie dostajesz się dalej, a ty się tam mocno spłakałeś i gdyby nie ten płacz to nawet byś o tych lampach nie pisał (nie powiedziałeś że nie ma szyb 75 tylko ze ich nie mam)

jesteście na tyle ułomni że musicie we 3 atakować o coś co jest wsumie głupotą, idzcie balujcie przyznałem wam racje że sie pomylilem, dawajcie chlopaki MACIE TO!

Nigdzie się nie splakalem na G1 że chłop mnie nie wybrał, nie mam 12 lat żeby plakac że nie wygrałem sobie zlociku. Jedyne co napisałem do organizatorów to XD bo oceniali auta po tuningu a nie po wyglądzie jak to się zwykle robi na zlotach. Wydaje mi się że aut nie wybiera się po wartości ich tylko po tym jak wyglądają, ale to już tylko moja opinia. Nadal nie wiem gdzie widzisz tam płakanie szczególnie że ten log ból du*y napisałeś do mnie nie wtedy kiedy mnie nie wybrali tylko wtedy kiedy napisałem do ciebie że nie możesz mieć szyb 75 bo takich nie ma. Kurde ty nawet wyzywales mój samochód od gownoelegy bo tak się zbulwersowales. Jeszcze tak dodam organizator mi nie powiedział że się nie dostaje tylko że jeszcze pomyślą i że jakbym miał szyby 20 to bym się na pewno dostał. Ty zresztą nawet oszukiwałes oceniających swoim biadoleniem że masz szyby 75.

Dokładnie o to mi chodziło, żebyś przyznał mi rację bo byłeś na tyle pewny że nawet chciałeś jechać na giełdę i mi to wystawic, tam się jednak nie pokazałeś, niestety byłem jakąś minutę afk bo konwersowalem z moimi kolegami na dsc przepraszam cię za to, przez tą minutę stwierdziłeś że jednak mi tego nie pokażesz, ale bardzo chciałem zobaczyć te twoje szyby 75, po chwili wyszedłeś z serwera nie ukrywam smutno mi się zrobiło. To że ludzie cię atakują nie ma za wiele wspólnego ze mną ja nikogo do tego nie namawiam nie wiem czemu od razu wszystkich wyzywasz od ułomnych. Ludzie na ciebie atakują przez to że widzą jakie głupoty piszesz teraz i pisałeś na zlocie. Czuję się świetnie MAM TO!! Mniej szerzenia głupot!!!

Edytowane przez RiCo1212

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin