Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Proszę o ub SP zbanowany Przez Kasia

SP.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:SP
Powód zbanowania: ...
IP internetu, na który został nałożony ban: 79.186.220.218

Nick admina banującego:Kasia105
Opis bana: Przyszedłem na kanał zapytałem się co tu się dzieje po chwili Kasia do mnie sorry SP i dostałem Bana z powodem ... .

Coś od siebie: Kasia mogła najpierw zwrócić uwagę a nie od razu banować. Tym bardziej że nikogo nie obraziłem itp. Proszę również o natychmiastowe ub. Każdy ma prawo trochę się rozerwać i pożartować. A nie że od razu ban na wejście bo to jest śmieszne. Proszę o wyniesienie odpowiedzialności ze strony Kasi za złamanie regulaminu. Rozumiem że mogła pomyśleć że troluje lecz mogła powiedzieć by się ogarnąć lub coś w tym stylu. Moim zdaniem nadużyła swojej rangi i proszę o UB. Dodatkowo chciałem by nie było tylko smętów lecz pewne osoby nie rozumieją tego że czasem śmiech też jest ważny.

Edytowane przez SP.

Przenoszę do odpowiedniego działu.

Dla czego przenosisz to tutaj. Wolę by było to tam i widoczne dla każdego. To że powiedziałem żartobliwym głosem "A co tutaj się dzieje" nie znaczy że możesz banować za byle g.... Czy kogoś obraziłem nie. Dla tego Proszę o ub.

Śmieszny jesteś trollowałes wcześniej o czym poinformowała mnie jedna osoba z administracji, proszę o jego wypowiedź dla potwierdzenia.

Decyzję o odbanowaniu podejmie RCON, wiem że regulamin, ale błagam Cię wbijać na kanał mundurowy aby się "pośmiać"?... 

//EDIT

Zawsze tego typu rzeczy wklejamy do działu ekipy!

Edytowane przez Kasia105

Śmieszny jesteś trollowałes wcześniej o czym poinformowała mnie jedna osoba z administracji, proszę o jego wypowiedź dla potwierdzenia.

Decyzję o odbanowaniu podejmie RCON, wiem że regulamin, ale błagam Cię wbijać na kanał mundurowy aby się "pośmiać"?... 

Na publiu był tam szender i maddie. Owszem ale od tego są publiki by się pośmiać. A nie. Śmiech to zdrowie ale widocznie ty tego nie rozumiesz. Dla tego proszę o ub i o przeniesienie z powrotem tam gdzie było ja  nie mam tajemnicy przed graczami że chciałem się trochę z wami pośmiać i że ty mi dałaś bana.. Mogłaś powiedzieć wpierw aby się ogarnąć a nie od razu banować. Dla tego proszę o ub.

Edytowane przez SP.

Ja już się nie wypowiadam, chcę aby tylko potwierdził Szender i decyzja jest dla RCON'a.

Tyle z mojej strony.

Nie potrzeba by to potwierdzał powiedziałem to co mówisz miało miejsce na kanale publicznym. A jak już mówiłem na kanale publicznym można się pośmiać po wygłupiać itp. I jakoś nie Szender a ty dałaś bana dla tego proszę o ub. A to że jak wszedłem na Kanały służbowe i zapytałem a co tu się dzieje żartobliwym głosem to nie powód do banowania. Jakoś każdy się chwilę pośmiał i nie miał problemu tylko ty... Zapamiętaj że śmiech to zdrowie rozumiem po części twoją reakcje ale wystarczyło słowo uspokój się itp i by było okej... Jak ciebie czymś uraziłem to sorry ale ani nikogo nie wyzwałem itp... Dodatkowo Zbyk na fb odpisał mi bym to z tobą wyjaśnił.

Edytowane przez SP.

Proszę bardzo. Tak się składa, że również pisałam ze ZbyK'iem, napisał że mam tego RCON'a tyle że jedynie na mumble. Napiszę to samo co u ShowMe, kara powinna uczyć, wchodzenie na kanał służb mundurowych i tam niemal można powiedzieć zaczynanie kolejnego trollowania to już przesada. Wiem, że trochę słabo zostawiania bana dla ekipy, ale nigdy nie widziałam aby ktoś z ekipy się tak zachowywał.

Napisz mi jutro bądź pojutrze w grze to zobaczymy. Miłej nocy, pozdrawiam.

@C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin