Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na |NT|TrondoZPL - oskarżony przez fs_SEBIX

RomeX*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @|NT|TrondoZPL
    Data i godzina zdarzenia: 31.12.2020
    Pełen opis sytuacji: byłem na komendzie ANI RAZU nie użyłem fajerwerki ani petardy, podszedłem do lady gdzie stał Pan @|NT|TrondoZPL i po chwili powalił mnie z paralizatora z powodem "Za bicie"
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/UD2sr0H

Chciałbym dodać że oczekuje rekompensaty za cale zajście ( 10 minut czekania na komendzie i 20 minut w wiezieniu )

Witam serdecznie Police Officer I TrondoZPL się kłania

Sytuacja wygląda następująco tak że duża liczba graczy zaczęła wchodzić do wnętrza komendy i puszczać fajerwerk,i a także były próby wbicia na dalszą część HQ, dlatego paraliżowaliśmy osoby które sprawiały potencjalne zagrożenie.

Jak na filmiku który wysłałeś widać że podszedłeś do mnie i wpisałeś animacje /kibicuje bez jakiegokolwiek powodu, uznałem to za próbę napaści na funkcjonariusza, dlatego też zostałeś powalony, jak inne osoby które sprawiały potencjalne zagrożenie. Ty natomiast tłumaczyłeś się tym że kibicowałeś sobie, ale komu ty kibicowałeś? kurzowi na blacie? Jak dla mnie to była zwykła prowokacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin