Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na sznapo. - oskarżony przez Kapitan.

KapitanKox(prawdziwy)
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @sznapo.
 Data i godzina zdarzenia: 2.02.2021 ok.23:30
  Pełen opis sytuacji: Stanąłem moim autem za radiowozem i odszedłem ok. 80 metrow na pobliski plac po czym wystrzeliłem małą wyrzutnię 20 strzałów. Wtedy wyszedł funkcjonariusz i strzelił do mnie po czym zakuł w kajdanki, W między czasie przyjechał drugi radiowoz w ktorym siedzial oskarzony. Wsadzili mnie do radiowozu po czym wylegitymowali. Grzecznie okazałem dowod osobisty na /me. Po sprawdzeniu go w MTD sznapo. powiedział że zostane odwieziony do wiezienia za strzelanie pedtardami. Chciałbym zapytać kogo naraziłem na utratę zdrowia skoro puszczałem fajerwerki jakieś 80 metrów od radiowozu a funkcjonariusz siedział w aucie. 
   Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Spoiler

[2021-01-02 23:33:00] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza sznapo..
[2021-01-02 23:33:00] [Output] : Ⓘ Powód: puszczanie fajerwerek przy radiowozie
[2021-01-02 23:33:00] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 20 minut/y.

2021-01-02 23:24:58] [Output] : sznapo. [582]: Zostanie Pan ukarany więzieniem 20 minut.
[2021-01-02 23:25:01] [Output] : Kapitan. [35]: za?
[2021-01-02 23:25:10] [Output] : * Voxber dociska zatrzymanego kolanem a nastepnie siega po zip cuffs i zakuwa nimi go
[2021-01-02 23:25:12] [Output] : Kapitan. [35]: chce wiedziec za co
[2021-01-02 23:25:23] [Output] : Voxber [46]: Witam, z tej strony Police Officer I Voxber, San Andreas Police Department.
[2021-01-02 23:25:24] [Output] : sznapo. [582]: Odpalanie petard nieopodal radiowozu PD tym samym narazajac na utratę zdrowia.
[2021-01-02 23:25:27] [Output] : Kapitan. [35]: strzelalem sobie na placu bez ludzi
[2021-01-02 23:25:33] [Output] : Kapitan. [35]: aha
[2021-01-02 23:25:38] [Output] : Kapitan. [35]: super ale to bylo daleko
[2021-01-02 23:25:44] [Output] : barbarasz [378]: potwierdzam

Jeżeli te logi nie wystarczą mam również dwóch świadków którzy bardzo chętnie potwierdzą moją wersje zdarzeń. Są to @barbarasz oraz @mamamarcina którzy cały czas kręcili się w pobliżu od początku aż do końca zatrzymania.

Ja, Kapitan. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.  

Edytowane przez Kapitan.

Witam, Police Officer I sznapo. kłaniam się.

Zaczynając od początku.. Razem z Voxberem pełniliśmy słuzbę w obsadzie dwuosobowej, otrzymaliśmy złoszenie od innego Officera o tym, że oskarzony odpala fajerwerki/petardy hukowe niepodal radiowozu PD... Po przyjeździe na miejsce faktycznie zastaliśmy odpaloną wyrzutnię fajerwerków obok radiowozu Police Department co zaskutkowało decyzją z mojej strony o stwarzaniu zagrozenia życiu/zdrowiu funkcjonariusza, który znajdował się w pojeździe, dlatego też wsadziłem oskarzającego do więzienia na okres 20 minut, na dodatek wyrzutnia była odpalona przy HQ co jest zabronione.. 

3 godziny temu, sznapo. napisał:

na dodatek wyrzutnia była odpalona przy HQ co jest zabronione.. 

Z tego co mi wiadomo „obok” HQ to nie jest skrzyżowanie od komisariatu.  Żeby bardziej przybliżyć sytuacje posłużę się mapką. 

HL9ldUS.jpg

czerwona kropka - miejsce puszczania fajerwerk.

niebieska kropka- komenda policji. 

Jak widać na tej mapie petardy były puszczane już w innej dzielnicy wiec jest to kłamstwo ze było to obok HQ. 

3 godziny temu, sznapo. napisał:

Po przyjeździe na miejsce faktycznie zastaliśmy odpaloną wyrzutnię fajerwerków obok radiowozu Police Department co zaskutkowało decyzją z mojej strony o stwarzaniu zagrozenia życiu/zdrowiu funkcjonariusza, który znajdował się w pojeździe,

Dodatkowo nie została mi udzielona odpowiedz na jeszcze jedno pytanie. Jakim cudem miałem narazić policjanta na utarte zdrowia lub życia skoro jeszcze raz powtarzam było to kawałek od radiowozu a sam policjant siedział w środku. Co petarda miała mu przez okno do środka wlecieć? Wydaje mi się ze powinniśmy poczekać na odpowiedz zarządu frakcji. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin