Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Głupio wyszło... Przeprosiny dla całego serw. i StayFM

MichAu*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym przeprosić za tę sytuację która wynikła z radiem StayFM. Jest mi niezmiernie głupio za to co zrobiłem wchodząc tam i wiem że większość ma swoje myśli na ten temat lecz jednym jedynym dowodem chciałbym udowodnić że nie jestem nie wiadomo jakim tam włamywaczem czy coś.

Jedyny dowód w całej tej sprawie:

http://imgur.com/gbFhnFR

Nie podlega to dyskusji źle zrobiłem. Długo nad tym myślałem i zrozumiałem że to co zrobiłem było szczeniackie i karygodne.

Zastanawiam się czemu tylko ja poniosłem za to karę mimo że nie ja tam dokonałem takich zmian. Rozumiem że byłem ostatnim który tam był i to właśnie ja zostałem zbanowany... Trochę to smutne że osoby od których dostałem te passy grają i śmieją się ze mnie...

No cóż nie mam nic więcej do powiedzenia oprócz tego że Przepraszam cały serwer a w szczególności radio StayFM.

Zbyk... myślę że zrozumiesz mnie i dasz mi ostatnią szansę. Chciałbym tu jeszcze pograć bo po prostu na tym serwerze zaczęła się przygoda z MTA i chciałbym kontynuować granie w tę grę właśnie na tym sewerze.

Mam nadzieję że jakoś się dogadamy i zmniejszysz mi karę.

Osoby które mają wykazać się brakiem kultury proszę o zachowanie dla siebie zbędnych komentarzy.

Pozdrawiam

Mich.Au

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin