Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Dzień W Redakcji 4Life News

Bartek8291
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

U1wrCXC.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Bartek8291 z Redakcji 4Life News, dzisiaj powiem wam cały dzień w Redakcji, zapraszam do przeczytania!

pT3KNqe.png

MSmn3kK.png

Każdy dzień jest inny.... Codziennie rano jak się budzę, przychodzi mi do głowy tysiące pomysłów na wywiady i robienie artykułów, jak odpalę komputer, od razu wchodzę na forum 4Life, szukam 1 lub 2 osoby, z którymi mógłbym zrobić wywiad, najważniejsze jest to, że te osoby muszą być w jakimś tam stopniu popularne i lubiane przez graczy, jeżeli już je wybiorę, piszę do nich wiadomość prywatną, a następnie, gdy osoba zechce wywiadu, przechodzimy na discorda. Od razu witam się i tłumaczę jak, będzie, wyglądał wywiad i ile będzie mieć pytań, pytań może być 10 do 20 Ja najczęściej, wybieram od 15 do 17, jest to według mnie najlepszy przedział. Gdy wszystko wytłumaczę, zabieram się do pisania pytań, pytania piszę się od 10 do 25 minut, pytania muszą być zadawane od łatwych do trudnych aż do zasadniczych. Jeżeli już zrobię pytania, wysyłam je do osoby, które na nie będzie odpowiadać, jeszcze jest ważne to, że pytania najlepiej pisać w notatniku i odpowiedzi również. Gdy odeślę pytania, przechodzę do kwestii zdjęć, umawiam się, na którą godzinę i w jakich miejscach, gdy przyjadę tam, wyciągam aparat i wyłączam hud, czat oraz opcje hudu, zdjęcia robie klawiszem f12. Gdy każde zdjęcie zostanie zrobione, najlepiej trzy zdjęcia, odpalam program graficzny lub odsyłam zdjęcia do grafików, w programie graficznym usuwam pid wersję gry i wklejam znak wodny. Gdy już obrobię zdjęcia, to wrzucam je do programu z gifami, nie trzeba, lecz ja najczęściej tak robię, robię z 3 zdjęć gifta, który zmienia się co sekundę.

icEKAui.png

MSmn3kK.png

Najtrudniejsze czy Najłatwiejsze? Gdy mam już gifa przechodzę na forum w dział autoryzacji w pod forum Redakcji, to właśnie tutaj powstaje większość wywiadów i artykułów, takich jak ten. Każdy artykuł lub wywiad zaczyna się linią ze znakiem wodnym, potem się witam takim samym bindem jak w grze, czyli Witam z tej strony Bartek8291....., i piszę czy to będzie wywiad, czy artykuł i co się w nim znajduje, załóżmy, że robimy wywiad, więc po zakończeniu opisu wstawiamy zdjęcie, pod zdjęciem w zależności wstawiamy samą, linię, zdjęcia, opis muszą być wyśrodkowane, gdy już to zrobimy, piszemy drukowanymi literami LEGENDA i je pogrubiamy, piszemy swoją pierwszą literkę i oznaczamy się @ Następnie piszemy pod spodem pierwszą literkę nicku osoby, z którą robimy wywiad i ją również oznaczamy.

pT3KNqe.png

MSmn3kK.png

Kopiuj, wklej? Następną czynnością jest pisanie pytań i dodawanie do nich wyrazów typu Okej, dobrze, super i zadawanie pytań, następnie, gdy już zadamy pytanie, wklejamy odpowiedzi i to się tak cały, cały czas powtarza, gdy dochodzimy do końca, piszemy To już koniec naszego wywiadu czy chcesz kogoś pozdrowić i wklejamy tam odpowiedź oraz oznaczamy te osoby. Następnie wstawiamy linię ze znakiem wodnym, potem wklejamy pieczątkę, każdy, kto zdał egzamin taką, otrzymuje od grafików, potem wklejamy już samą linię, następnie kopiujemy cały wywiad i wstawiamy na stronę orograficzną, tam naprawiamy wszystkie błędy i kopiujemy i wklejamy z powrotem, taki wywiad publikujemy w dziale autoryzacji i zgłaszamy na discordzie, po kilku dniach, godzinach autoryzatorzy piszą nam, co jest źle lub jakie popełniliśmy błędy, które oni poprawiają. Następnie kopiujemy cały wywiad i dodajemy nowy temat, tam go wklejamy i to tyle, koniec.

q6UkUmf.png

MSmn3kK.png

Opłaca się? Tak opłaca się za każdy wywiad lub artykuł dostajemy $. Naprawdę zachęcam każdego, niech napisze podanie i niech spróbuje swoich sił.

MSmn3kK.png

SaT6lbr.png

Autoryzował: @Tomeczek.

U1wrCXC.png

Edytowane przez Tomeczek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin