Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak poznałeś swojego przyjaciela/ swoją przyjaciółkę

Inaf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@Frapis długa historia

@.Nati częste wspólne dyskusje na /g oraz pisanie na /pm :)

@NorbiksoN. dawno temu, gdy dołączyłeś do bh

@Mata_Montana ^

@emw112 ^^

@LackyLukee_ oj byczq, królestwo Martusiii etc 

@Luzak007 :x

@Luzak098.UwU wsm było to proste pisanie na /g, fajnie się z Tobą dyskutuje oraz śmieje.

@$Damixpl$ ty wiesz jak <3

osoby których nie wymieniłem niechaj nie myślą że o nich nie pamiętam, a pisanie tu wszystkim zajęlo by ohoho

@Frapis Taran pod prąd kłótnie i beka z cejotów na kopalni

@Chorywacja różowy walton

@AnonimeczeQ rozmowa o 4 nad ranem na kopalni o tym że bmw to szit wspólne sesje zdjęciowe fur razem z frapisem

@some14sure @Lusia. beka na g mandarynki i odwalanie w dilimorre na pace

@Sheeker @Flix. @pawelosuwa discord połena kapitis hipopotamy i inne tyralnie

@asbesth wspólne taranowanie się kiedyś a pozniej uberowanie itp.

@izerex najlepszy z bandy ziomo mój najlepszy przyjaciel i wgl tyle 

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

@KapitanChrupek Stanął po mojej stronie, gdy prowadziłam "biznes" polegający na ogłaszaniu na /go, pomimo tego, że wiele osób miało odrębne poglądy na całą sprawę, twierdząc, że nie powinnam tego robić. Może i pobierałam opłaty, ale tylko 9pln od ogłoszenia, a chętnych było tak mało, że nawet za cały miesiąc dostawałam mniej niż kosztuje naprawa średnio zniszczonego pojazdu. Dlatego nawet to nie liczyło się jako dorabianie do pensji.
@Zakrecony* Był ze mną w SAMD. Niestety, frakcję tę opuściłam po zakończeniu akademii, ponieważ obawiałam się, czy dam sobie radę, męczył mnie trochę serwer i potrzebowałam odpocząć oraz lekko zagięłam rzeczywistość w podaniu, pisząc, że jestem starsza o kilka miesięcy niż naprawdę byłam. Nie było to kłamstwo, ale prawda też nie. Przez ostatni tydzień bycia tam nawet nie było mnie na służbie, ignorowałam wszystko, co było z tą frakcją związane. W przyszłości planuję (ale nie obiecuję) powrót do SAMD.
@Oxygen Nawet nie pamiętam, jak się poznaliśmy, bo było to dawno. Nawet razem nie piszemy, ale i tak nie zapomnę o tobie, ponieważ byłeś pierwszą ogarniętą osobą, którą poznałam.
@.B. Dość często zmieniasz nick, więc nie zawsze wiem, jak się nazywasz na serwerze. Poznaliśmy się na magazynie, ale szczegółów nie pamiętam. Pomimo, że już od dłuższego czasu nie piszemy do siebie, nie zapomnę o tym, że byłeś ze mną w czasie, gdy mój stan psychiczny był w nie najlepszym stanie. Nie wiem, czy wiedziałeś wtedy, że coś jest ze mną nie tak, ale może to i lepiej? Tak szczęśliwie, chociaż chwilami tłumiąc łzy, pisałam do ciebie zwykłe "Hejka!". Odpowiadałeś mi i czasem rozmowa się rozwijała. Czułam wtedy takie pozytywne ciepło. Przynajmniej spędziłam miło ten czas. Może kiedyś wrócimy do siebie? Tak dobrze mi było w twojej obecności!

Edytowane przez Kwasowaa

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin