Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika blueBasher, oskarżony przez CzlowiekWidmo

CzlowiekWidmo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: CzlowiekWidmo
Nick osoby oskarżonej: @blueBasher
Powód napisania skargi: Pracownik zabrał mi motor gdy mnie wywaliło z serwera. Nie minęło nawet 5 minut, a gdy poszedłem do lokalizacji gdzie był sanchez go tam nie było.  Rozumiem gdyby to była droga np Doherty lub inna ruchliwa droga, lecz to była droga tam gdzie nikt praktycznie nie jeździ, ponadto motocykl stał w miejscu które raczej nie utrudnia ruchu. Domagam się moich 500pln za wyciągnięcie pojazdu z pp
Dowody: 

image.png.28f40bdd55e7ece37bb7a2d87c120cd1.png

Edytowane przez CzlowiekWidmo

Witam. Oto ss - https://imgur.com/a/eylhmxe

Godzinę temu, CzlowiekWidmo napisał:

Rozumiem gdyby to była droga np Doherty lub inna ruchliwa droga, lecz to była droga tam gdzie nikt praktycznie nie jeździ, ponadto motocykl stał w miejscu które raczej nie utrudnia ruchu. 

To, że motocykl "stał" w miejscu, które nie utrudnia ruchu, to nie oznacza, że nie mógł zostać zholowany. Poza tym napisałeś do mnie - [2021-01-18 15:37:16] [Output] : << CzlowiekWidmo [50]: dajesz czy skarga?

Więc skąd miałem widzieć, że chodzi Ci akurat o pieniądze, za wyciągnięcie Sancheza? Gdybyś napisał to inaczej, np. Czy mógłbyś oddać pieniądze za wyjęcie Sancheza, bo mnie wywaliło? Proszę. (lub coś w tym stylu) Bądź pewny, że oddałbym Ci, ale spytałeś - [2021-01-18 15:36:58] [Output] : << CzlowiekWidmo [50]: za co 500?
                      [2021-01-18 15:37:09] [Output] : >> CzlowiekWidmo [50]: za porzucony
                      [2021-01-18 15:37:16] [Output] : << CzlowiekWidmo [50]: dajesz czy skarga? - nawet tego nie rozwinąłeś.

Nie mam już nic więcej do dodania, wykonywałem tylko swoją pracę.

Edytowane przez blueBasher

2 godziny temu, blueBasher napisał:

Więc skąd miałem widzieć, że chodzi Ci akurat o pieniądze, za wyciągnięcie Sancheza?

Gdyż przed chwilą go zawinąłeś na pakę i dałeś za 500pln XD

Po za tym nawet nie było 5 minut, więc mogłeś mi dać do przechowywalni najwyżej.

2 godziny temu, blueBasher napisał:

Bądź pewny, że oddałbym Ci

Po prostu mi je oddaj i po sprawie, wywaliło mnie z serwera i wtedy mineły max 3 minuty z dojściem a tam nie ma sancheza..

Nikt nie będzie się domyślał czy porzucenie jest celowe, czy dostałeś crasha lub z innego powodu wyrzuciło Cię z serwera. Niestety nikt nie jest medium, pracownik zobaczył pojazd porzucony na drodze, to wykonał swój obowiązek i go odholował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin