Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika TomiX*, oskarżony przez Elvisek.

Elvis.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Elvisek
Nick osoby oskarżonej: TomiX*
Powód napisania skargi: Witam oskarżanieważ miam gracza TomiX* połem crasha i auto bez ręcznego musiało zostać na Środku drogi nawet nie minęły 2 minuty jak wbiłem ponownie na serwer a auto było na pp ZA 500PLN !!!! gdzie o ile dobrze pamiętam jak byłem w frakcji SARA 2 lata temu auto porzucone bez ręcznego powinno być na pp za 250pln proszę o ukaranie gracza oraz porządne przeszkolenie akademi frakcji pozdrawiam Elvisek
Dowody: https://imgur.com/a/moO4mDS

Edytowane przez Elvisek

Witam, z tej strony TomiX* z San Andreas Road Assistance. Auto było porzucone, co widać na ss, wcale nie minęły 2 minuty, ponieważ na ss widać, że auto było ostatnio używane 15:38, a na parking policyjny zostało wstawione 15:44 (co wynika z twojego ss). Gdy auto jest porzucone bardzo krótko staram się od razu nie wstawiać go na pp, a wydaje mi się, że przez okres 6 minut zdążyłbyś wejść na serwer, a sprawdzałem to do momentu wstawienia auta na pp nie było cie na serwerze. A co do kwoty to proszę zapoznać się z taryfikatorem, ponieważ za porzucone auto jest 500pln, a nie 250pln.

https://imgur.com/a/1g9Yckn

Pozdrawiam.

Edytowane przez TomiX*

2 minuty temu, TomiX* napisał:

Witam, z tej strony TomiX* z San Andreas Road Assistance. Auto było porzucone, co widać na ss, wcale nie minęły 2 minuty, ponieważ na ss widać, że auto było ostatnio używane 15:38, a na parking policyjny zostało wstawione 15:44 (co wynika z twojego ss). Gdy auto jest porzucone bardzo krótko staram się od razu nie wstawiać go na pp, a wydaje mi się, że przez okres 6 minut zdążyłbyś wejść na serwer, a sprawdzałem to do momentu wstawienia auta na pp nie było nie na serwerze. A co do kwoty to proszę zapoznać się z taryfikatorem, ponieważ za porzucone auto jest 500pln, a nie 250pln.

Pozdrawiam.

Porzucone auto z zaciągniętym ręcznym 500pln bez ręcznego 250pln

3 minuty temu, TomiX* napisał:

Witam, z tej strony TomiX* z San Andreas Road Assistance. Auto było porzucone, co widać na ss, wcale nie minęły 2 minuty, ponieważ na ss widać, że auto było ostatnio używane 15:38, a na parking policyjny zostało wstawione 15:44 (co wynika z twojego ss). Gdy auto jest porzucone bardzo krótko staram się od razu nie wstawiać go na pp, a wydaje mi się, że przez okres 6 minut zdążyłbyś wejść na serwer, a sprawdzałem to do momentu wstawienia auta na pp nie było nie na serwerze. A co do kwoty to proszę zapoznać się z taryfikatorem, ponieważ za porzucone auto jest 500pln, a nie 250pln.

Pozdrawiam.

nawet jeśli było to 6 minut to tak czy tak to był crash a nie celowe pozostawienie

2 godziny temu, Elvisek napisał:

Porzucone auto z zaciągniętym ręcznym 500pln bez ręcznego 250pln

Dlaczego wymyślasz sobie jakieś różne kwoty, które w ogóle nie mają nic związanego z rzeczywistością? Taryfikator jest w naszym dziale i jest ogólnodostępny dla wszystkich, nawet Ciebie. Pojazd porzucony - 500 PLN.

Pracownik znalazł porzucony pojazd i prawidłowo go odholował, taka jego praca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin