Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nudzio. oskarżony przez Griski*

Griski*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Nudzio
    Data i godzina zdarzenia: 22.01.2021 11;40
    Pełen opis sytuacji: Robiłem pościg, w pewnym momencie przesiadłem się do helki na bazie org, a następnie do stuntplana na lotnisku. Stuntplanem leciałem jakiś czas, a za mną helka policyjna. W pewnym momencie uderzyłem w drzewo, którego nawet nie było widać, nie zrenderowało się, co zresztą świetnie widać na filmie poniżej. A pracownik frakcji, który mnie gonił miał zablokowane pm. Następnie zrespiłem się na bazie organizacji i zabrałem wóz, a następnie pojechałem po przygotowanego shamala. Wtedy oczywiście trwały nadal działania pościgowe bo z tego co słyszałem od innych członków organizacji to pracownicy frakcji biegali po terenie organizacji próbujać przy tym odnaleźć mnie i złapać, założyli blokadę na koło pojazdu, którym wcześniej uciekałem i stwierdzili dopiero później (jak już uciekłem oczywiście) że i tak będzie na pp bo to nie ich wina, że się zabiłem, a to moja wina? Doszliście do wniosku, że słuszne będzie wsadzenie mnie do paki poprzez pid jak zorientowaliście się, że mnie tam już nie ma i już wam dawno uciekłem. Działania nie były przerwane, a ja nawet nie otrzymałem żadnej informacji. W dodatku założyliście blokadę na koło pojazdu, który stał na prywatnej posesji. I z tego co wiem chcieliście go przepchać i wsadzić na lawetę przez bramę, która jest zamknięta. Nawet jeśli się rozbiłem to jest to od razu powód do tego, żeby robić to co zrobiliście? Nie zrobiłem tego celowo, co widać na filmie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Ja, Griski* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam. Na samym początku, zadam Ci pewne pytanie - czy nie łatwiej było rozwiązać sprawę na serwerze, niżeli pisać skargę i marnować tylko swój cenny czas? Jeżeli takie rozwiązanie jest dla Ciebie jedyne, to jednak coś jest nie tak.

Spoiler

Ⓘ Wsadziłeś gracza o nicku Griski* do więzienia na czas 240 minut/y.
<< Griski* [441]: chyba se zartujecie xd
>> Griski* [441]: Nie, nie żartujemy. Zabiłeś się z nie naszej winy podczas ucieczki, przez co mamy prawo
>> Griski* [441]: wsadzić Ciebie przez PID
<< Griski* [441]: Zabiłem sie bo się drzewo mi nie wynderowało i nie widziałem go
>> Griski* [441]: Nie jest to nasza wina.
<< Griski* [441]: Zaraz wszystkie nagrania umieszczenie
<< Griski* [441]: Boli dupa, wiem esssaaa
✘ Ostatni nadawca wylogował się z serwera, użyj /pm <nick/id> <wiadomość>.

Nie ja wydałem polecenie wsadzenia Cię do więzienia, ja tylko te polecenie wykonałem. 
Druga sprawa:

W dniu 22.01.2021 o 15:25, Griski* napisał:

Wtedy oczywiście trwały nadal działania pościgowe bo z tego co słyszałem od innych członków organizacji to pracownicy frakcji biegali po terenie organizacji próbujać przy tym odnaleźć mnie i złapać

Nasze działania pościgowe zakończyły się po Twoim samobójstwie, zaś na bazę weszliśmy w celu wyciągnięcia pojazdu ściganego.

Działania nie były przerwane, a ja nawet nie otrzymałem żadnej informacji.

Jak napisałem wyżej, działania po Twoim samobójstwie zostały przerwane. Co do informacji - nie mamy obowiązku informowania Ciebie o zakończonych działaniach pościgowych.

i stwierdzili dopiero później (jak już uciekłem oczywiście) że i tak będzie na pp bo to nie ich wina, że się zabiłem, a to moja wina?

Nie uciekłeś, tylko zabiłeś się. Nie jest to nasza wina, lecz wina leżąca po Twojej stronie, co za tym idzie zgodnie z naszymi zasadami frakcyjnymi, mieliśmy prawo wsadzić Cię przez PID.
Raczej to na tyle, na co mógłbym się odnieść. Jeżeli chodzi o sytuacje na bazie organizacji po zakończonych działaniach pościgowych - nie było mnie tam już, więc nie mam zamiaru się co do tego wypowiadać.
Pozdrawiam, oraz życzę miłego dnia/wieczoru.

No i co ty próbujesz udowodnić dodaniem tych logów, tym co ci wysłałem na priv w momencie w którym wsadziłeś mnie do paki bo nie rozumiem. Zostawiłeś śmieszne komentarze na moim profilu,  na youtube i ty uważasz się za moderatora tego serwera? Weź człowieku, znam cię tak dobrze i świetnie wiem, że zrobiłeś to specjalnie. Pewnie, zostaw teraz reakcje śmieszka pod tym komentarzem bo przecież jakie to nie jest śmieszne. Hipokryta sam w sobie, który próbuje teraz coś udowodnić. Dostałeś rzekomo polecenie, ale od kogo? Nie przypominasz sobie może co? Działania oczywiście nie zostały przerwane, co sam i ty dobrze o tym wiemy. Ciągła komunikacja z moimi znajomymi to udowodniła gdzie funkcjonariusze biegali po terenie organizacji, podobno były również swaty na dm. No pewnie nie macie obowiązku do niczego, najlepiej wsadzić gracza poprzez pid zamiast złapać go osobiście. Najlepiej tłumaczyć się teraz, że cię nie było na bazie organizacji. 

Cytat

Nie uciekłeś, tylko zabiłeś się. Nie jest to nasza wina, lecz wina leżąca po Twojej stronie, co za tym idzie zgodnie z naszymi zasadami frakcyjnymi, mieliśmy prawo wsadzić Cię przez PID.

- Ahaaaa, dobra! Czyli to moja wina, że są takie bugi serwerowe i co zresztą świetnie widać na filmie jak ja to niby specjalnie uderzyłem w drzewo? Jeszcze śmiesz pisać, że to moja wina  po obejrzeniu i skomentowaniu mojego filmu. I bardzo fajne jest to, że ściągacie pojazd z terenu prywatnego z zamkniętą bramą, gratuluję. Normalnie full rp. Gracz się rozbił na pościgu poprzez bug, brak wyrenderowania obieku - SAPD, spoko wsadźmy go poprzez pid do więzienia, po co się męczyć i złapać tak jak powinniśmy. Rozumując twoim tokiem myślenia właśnie tak jest. 

Cytat

Pozdrawiam, oraz życzę miłego dnia/wieczoru.

XD Szkoda tylko, że w komentowaniu moich filmów i dodawania komentarzy na profilu nie jesteś taki miły. Zamiast złapać jak człowiek albo pogodzić się z przegraną to nie, lepiej wsadzić po pidzie i mieć zablokowane pm. Żenada i jeszcze raz żenada. To, że masz rangę na tym serwerze nic nie oznacza, a dla mnie jesteś i byłeś taki jak zawsze. Cytuj dalej tam moje logi dla atencji, geniuszu. Elo. 

Edytowane przez Griski*

W pewnym momencie uderzyłem w drzewo, którego nawet nie było widać, nie zrenderowało się, co zresztą świetnie widać na filmie poniżej. 

1 godzinę temu, Griski* napisał:

Czyli to moja wina, że są takie bugi serwerowe i co zresztą świetnie widać na filmie jak ja to niby specjalnie uderzyłem w drzewo? J

Trzeba odróżnić bugi serwera od renderowania.

Wtedy oczywiście trwały nadal działania pościgowe bo z tego co słyszałem od innych członków organizacji to pracownicy frakcji biegali po terenie organizacji próbujać przy tym odnaleźć mnie i złapać, 

To są tylko Wasze domysły, nie byliście na kanale z funkcjonariuszami, nie wiecie jakie funkcjonariusze mieli zamiary, oraz co postanowili.

Działania nie były przerwane, a ja nawet nie otrzymałem żadnej informacji. 

Nie mamy obowiązku informować uciekiniera o przerwanych działaniach służbowych, ale to powinieneś chyba wiedzieć.

1 godzinę temu, Griski* napisał:

I bardzo fajne jest to, że ściągacie pojazd z terenu prywatnego z zamkniętą bramą, gratuluję. Normalnie full rp. 

A Twój pościg był RP? Gdyby był, to funkcjonariusze odegrali by w możliwy sposób usunięcie bramy, by dostać się do pojazdu.

Nie był to bug serwera, tylko Twoje słabe renderowanie - a czy to wina Twojego sprzętu, czy takich ustawień już nie wnikam.

A tak na marginesie, mogłeś zwiększyć pułap, a nie latać prawie nad ziemią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin