Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Muszę się z wami pożegnać! ~ Ciperek

Eatsy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się z wami pożegnać , powodów jest wiele , ale nie są one ważne. Bardzo dziękuję za grę najlepszym kolegom ;)

Mateo_202 - Brat <3

Miruś467 - dzięki za mile spędzone chwile i oczywiście pożyczkę na journeya :D

Bandito- dzięki za wszystko , fb masz i oczywiście nie jestem oszustem i pieniądze oddam z osób które mają u mnie dług więc tylko musisz cierpliwie czekać :)

Michaler - najlepszy suppek , mam nadzieję że zdobędziesz rangę administratora , nie będę dalej się rozpisywać bo dużo by tego było :P

Pietrek- dzięki za grę , najlepszy administrator i dziękuję Ci ze stworzyłeś takie cudo jak stuntplane którego teraz posiadam <3

Cornes - dobra mordka , powodzenia w SAPD czy gdzie tam teraz jesteś :D

Satis - dobry kolega , zbieraj pieniądze za remka i pisz pw :D

N_I_K_E - w sumie mam do Ciebie 1km więc żegnam się z tobą tylko na 4life :)

Grub_Son - gramy na 4life od lipca więc życzę Ci powodzenia w SAMD :)

Pozdrawiam cały serwer 4life , niech każdy dorobi się autka które chcę mieć ! :D

Na serwer co jakiś czas będę wchodzić aby opłacić lotnisko i zobaczyć aktualizacje. 3majcie się , wrócę niedługo na stałe :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin