Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej Listy KSF- Luxcus

Luxcus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zostałem wpisany na czarną listę dokładnie 27.06.2020 wiem ,że nie minęło, jeszcze 9 miesięcy lecz myślę ,że to dobry czas na zdjęcie z owej listy gdyż sporo czasu już nie gram na serwerze i jeśli naszły by mnie chęci na powrót z chęcią bym to zrobił. Ale wróćmy do wpisania, zostałem wpisany gdy byłem w  frakcji TSA  i napisałem podanie na lidera S.A.P.D na serwerze Varusa, wiem było to nie odpowiedzialne ale pisałem to gdy nie byłem w TSA. Popełniłem błąd wielki zależało mi wtedy na frakcji aby ją ukończyć jak najlepiej lecz zrobiłem to co zrobiłem. Przepraszam każdego a najbardziej osobę której zabrałem to miejsce który lepiej by się sprawdziła na tej funkcji niż ja. Więc przejdę do rzeczy, mam nadzieje ze czytający ten wniosek o zdjęcie będzie rozpatrzony pozytywny ale gdy jednak będzie rozpatrzony negatywnie zrozumiem ten błąd i poczekam jeszcze ten miesiąc. 

Dziękuje, Pozdrawiam Luxcus.

Edytowane przez Luxcus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin