Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na rekin.rw - oskarżony przez BidoN

BidoN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: rekin.rw
    Data i godzina zdarzenia: 13:00, 09.02.2021
    Pełen opis sytuacji: Zacząłem uciekać przed SAPD. W pewnym momencie dojechałem na Richman i tam zakończył się pościg. Dachowałem autem bez możliwości obrotu, więc na polecenie policjanta wysiadłem z pojazdu. Chciałem wpisać komendę /umieram2, lecz okazało się, że wpisałem ją na czacie służbowym. Próbowałem wpisać ją ponownie na czacie lokalnym, lecz nawet nie zdążyłem, bo zostałem zabity przez policjanta. Odrodziłem się na bazie, gdzie po krótkim czasie poszedłem do toalety, bo z tego co wiem, po zabiciu mnie, pościg się kończy, a ja dostaję wpis. Jednak, gdy wróciłem po przerwie, okazało się, że siedzę w radiolce, w tym samym miejscu, w którym przewróciłem się autem (tepnął mnie również rekin). Zdecydowałem się na karę więzienia i spędziłem w nim 3h i 04min, a moje auto trafiło na pp za 5000pln. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
1. << Kubula [437]: 2021-02-09 12:56:24> ZABOJSTWO BidoN został zabity przez rekin.rw, bronią M4
2. https://imgur.com/a/0iDxsLg

Ja, BidoN zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję. 

Edytowane przez BidoN
Edytowałem ostatnie zdanie

Uszanowanie, z tej strony Detective II rekin.rw

Odnosząc się do Pańskiej sytuacji, został Pan zabity całkiem przez przypadek, a dokładnie przez mój telefon który to spadł na klawisz Ctrl. Od razu jak został Pan przeze mnie omyłkowo zabity został Pan przytepany do nas z powrotem (cała sytuacja nie trwała więcej niż może 30 sekund) zatem nie jestem w stanie zrozumieć jak mogło nie być Pana przy komputerze ponieważ sam Pan napisał "Odrodziłem się na bazie, gdzie po krótkim czasie poszedłem do toalety" a jak wspominałem tepnięcie Pana nie zajęło mi więcej niż 30 sekund. Odnosząc się do Pańskich przepuszczeń " bo z tego co wiem, po zabiciu mnie, pościg się kończy, a ja dostaję wpis." tak to prawda, prawdę mówiąc jest to moja wina ponieważ powinien Pan zostać ukarany wpisem. Jednak zamyśliłem się jakoś i nie przeszło mi to nawet przez głowę. Chciał bym całą sytuację rozwiązać polubownie, czy zgadza się Pan na odszkodowanie za wsadzenie do więzienia?

Edytowane przez rekin.rw

Rozmawialiśmy na serwerze. Na 4life nigdy nie zależało mi na pieniadzach, więc wolę poczekać na opinię wyżej postawionej rangi. Dodam jeszcze tylko, że w pełni zrozumiałbym missclicka przy zabiciu, ale nie tepnięcie mnie z powrotem na miejsce akcji. 

Edytowane przez BidoN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin