Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ? - oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: ?
    Data i godzina zdarzenia: 13.02.2021 około 19.
    Pełen opis sytuacji: Witam, dzisiejszego dnia w godzinach wieczornych jechałem odebrać limuzynę, która stała przy strefie DM, gdy dojechałem ujrzałem na niej blokadę, lecz w pobliżu żadnego funkcjonariusza nie napotkałem. Według mnie funkcjonariusz postąpił słabo zostawiając blokadę na pojeździe, z własnych doświadczeń, wiem, iż nie można zostawiać blokad na pojeździe i odjeżdżać sobie ;)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/iUUNpyR Ps: Pojazd to była limuzyna, jej ID to 39451.

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez baziu

Witam, Police Officer II TrondoZPL

Zostałem wyznaczony do pozostania z owym pojazdem, lecz miałem lekkie zamieszanie i zapomniałem o twoim pojeździe po tym jak przetransportowałem aresztanta.

Z miejsca chciałem cię przeprosić za ową sytuację, mam nadzieję że nie musiałeś długo czekać na jej zdjęcie.

Pozdrawiam 

Edytowane przez |NT|TrondoZPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin