Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[SELL] Jedną z najciekawszych baz na serwerze na Whetstone przy Kopalnii, Bankomat,Brama,2 Helipady,Dostęp do wody z Molo !!

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości:  Domek x2
ID nieruchomości:  71 & 72 
Cena za dobę:  60 Pln x2 ( Dość niska ! )
Cena: Oferty.
SS’y:  Nie mam lepszych na ten moment za czasów świetności tej bazy,jak była w pełni zastawiona,ponieważ musiałbym na dysku wyszukać. Ale wrzuce pierwsze lepsze jakie udało mi się znaleźć na lapku. Tutaj wszystkie ssy jakie udało mi się znaleźć - https://imgur.com/a/LPR0JhR.

Ale poniżej wrzucę część z nich:

kMV0WyK.png

VxgFlAz.png

KikpWlk.png

e0ORpWX.png

Coś od siebie:  W moim osobistym odczuciu jest to jedna z najlepszych baz na serwerze,może nie jest ona przeznaczona do typowo największych organizacji,bo nie wejdzie tu nwm z kilkaset pojazdów,ale za to nadrabia ona wszechstronnością,którą oferuje. Tak jak w tytule,baza ta oferuje m.in 2 Helipady,dostęp do wody z Molo,Ogrodzenie,Bramę,Bankomat,mnóstwo mnóstwo miejsca,fajne dodatki w postaci czegoś ala szopy i kilka przyjemnie wyglądających dla oka roślinek. Mega dużą zaletą są jej stosunkowo niskie opłaty oraz to,że jest ona naprawdę pojemna,jest w mega dobrej lokacji,bo nie jest ona w samym centrum miasta,ale jednak w miare blisko jest do większości lokacji - kwestia dojazdu autostradą,jest to mega przyjemna baza zwłaszcza dla górników i mimo,że są to okolice San Fierro to jest to w miare spokojna okolica :*<3 Baze nie ukrywam chciałbym oddać w dobre ręcę,ale jak to mawiał Pudzianowski - Tanio skóry nie sprzedam,to i bazy za bezcen nie oddam bo służyła mi ona już naprawde naprawdę długawo.  Szukam osób powaznie zainteresowanych,przyjmuję oferty wymian,gotówkę itp. Oferty proszę kierować głównie tutaj pod postem,ale równiez można na pv na forum lub na serwerze. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam jeszcze raz gorąco do składania swoich propozycji poniżej :) 

Edytowane przez adus12135

W dniu 19.02.2021 o 14:17, PREZES_1337*ZLN napisał:

100k adus na start

W dniu 19.02.2021 o 14:17, Kaczorek*ZLN napisał:

450k po ub

Możesz edytować offka i tak była smieszna :D 

Baza sprzedana na serwerze za normalne pieniądze ( czytajcie okolice miliona ). Można lock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin