Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

co tu dużo mówić garaż prezesa!

PREZES_1337*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Bobcat
ID: 2453
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 13829 KM
Dodatki:  progi (1017), atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1073), wydech (1019), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna ( BOBEK ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB , Klucz , Szyby 20%
Cena: Oferty.

Coś od siebie: Moje oczko w głowie. 1 z 2 aut na tych lampach na serwerze , 2 pojazd na tych lampach Infernus posiada Mitron. Lampy Miedziane 

SS’y:  

Spoiler

sRXbk4R.png

Model: Bobcat
ID: 29084
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 91333 KM
Dodatki:  atrapa nitro (1008), felgi (1074), wydech (1020), tablica rejestracyjna (S1 Rzubr), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███)

• Coś od siebie: Super Bobcat co tu dużo mówić. Lampy Kasztanowe , Licznik Czerwony

SS’y: 

Spoiler

CNrWMfQ.png

Model: Jester
ID: 28785
Przebieg pojazdu: 27344 KM
Dodatki:  spoiler (1158), stereo, felgi (1079), wydech (1066), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (ZMAZAK69), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB
Coś od siebie: Super supra klawy wus ogólnie co tu dużo mówić jdm i jest zmazakiem. Lampy Carrot
SS’y: 

Spoiler

LRZ0c4M.png

Model: Savanna
ID: 12758
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 7978 km
Dodatki: hydraulika, stereo, felgi (1073), wydech (1132), moduł UP2, tablica rejestracyjna (Savanka ), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), wykrywacz fotoradarów, radio CB

• Coś od siebie: Moje drugie oczko w głowie sam je robiłem , ogólnie 10 aktywna 28 na serwerze. 

SS’y: 

Spoiler

0AZraU6.png

Model: Fortune
ID: 17357
Przebieg pojazdu: 6238 KM
Dodatki: felgi (1076), moduł UP3, tablica rejestracyjna (FORTNAJT ), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███) , Klucz
Coś od siebie: Klawy Wus. Lampy Cargo Licznik Bursztynowy.
SS’y: 

Spoiler

9iuaGeO.png

Model: Admiral
ID: 44287
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 2321 KM
Dodatki: felgi (1079), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███) , Klucz
Coś od siebie: Kolejny klawy wus lezy ladnie ogólnie mercedesy wioza nas konrad se kupil to ja tesz. Lampy Czekoladowe
SS’y:  

Spoiler

cKDb6Js.png

Model: Manana
ID: 68022
Pojemność silnika: 1.4
Przebieg pojazdu: 109879 km
Dodatki: spoiler (1158), progi (1017), stereo, felgi (1077), wydech (1019), tablica rejestracyjna ( ODCRIPS), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███)

• Coś od siebie: super sporting ZLN ZULIN manana 1.4 chce miodu , super wus dostałem na urodziny ten wus poglądowo tylko , ostatnio zamontowałem ledy ze mną kojarzone przez ekipę. Lampy Fresh

SS’y: 

Spoiler

wNhewVf.png

POJAZDY WYSTAWIAM CZYSTO POGLADOWO WATPIE ZE JAKIS SPRZEDAM A JAK SPRZEDAM TO Z SWIADOMOSCIA ZE ZARABIAM GRUBY PITOS.

Edytowane przez PREZES_1337*ZLN
Nowe Wozy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin