Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie+ wyjaśnienia.

Grabsio311
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Grabsio311 napisał:

Na początek wielkie podziękowania dla  @szybki'badbitch;O, który dostał bana ze przekładanie jakiś pieniędzy, czy tam majątku z Lunkiem między kontami.

Dzięki szefie

życzę Ci powodzenia w znalezieniu kolegów z takim rozpruwaniem się, gdy tylko tobie podwinie się noga.

na co mi znajomi w grze skoro mam irl lol XD lecz widzę ze ty innych poza ta gra nie masz xd

Wiedz, że ściany mają uszy i myślisz, że ja nie wiedziałem, że szperasz i zależy Ci najbardziej na mnie, dlatego oddałem się sam,

nie dałem Ci tej satysfakcji, wybacz. Uważałem Cię jako kolegę, osobę rozsądną oraz godną zaufania, niestety to wszystko okazało się

błędem. Jestem słaby z matematyki, ale gdy to podzielimy, pomnożymy, odejmiemy to ostateczne działanie wygląda nastepująco:

50+10= obliczcie sobie sami. Swoją drogą bardzo ciekawe, że Twoje ziomki sami latają i mówią innym, że szukasz dowodów na ludzi, że handlują bo piecze Cię,

XD nie wiem czy wiesz, lecz o tym ze odejdę z tzw Hukiem wiedziało z 10/15 osob, to ze Davio ci o tym powiedział to wiedziałem już od samego początku, wiec tak wpis ci nie wyszedł ;x

Tak do ostatniego, widzę ze jesteś potężnym gangsterem który każdego wyzywa od 60 a gdyby ukradli mu rower, czy miałbym dostać 5 lat odrazu by sprzedawał jak leciXD a jezzcze jedno, nie szukałem dowodów lecz dowody mam jeszcZe na zwykłych graczy, lecz uznałem ze podeslanie ich na aktualnych/byłych członków administracji co robili podczas rangi będzie najlepsze by pokazać ze administratorzy nie są tak swieci jak ludzie myślą. 
naura 

Edytowane przez szybki'badbitch;O

51 minut temu, szybki'badbitch;O napisał:

Dzięki szefie

na co mi znajomi w grze skoro mam irl lol XD lecz widzę ze ty innych poza ta gra nie masz xd

XD nie wiem czy wiesz, lecz o tym ze odejdę z tzw Hukiem wiedziało z 10/15 osob, to ze Davio ci o tym powiedział to wiedziałem już od samego początku, wiec tak wpis ci nie wyszedł ;x

Tak do ostatniego, widzę ze jesteś potężnym gangsterem który każdego wyzywa od 60 a gdyby ukradli mu rower, czy miałbym dostać 5 lat odrazu by sprzedawał jak leciXD a jezzcze jedno, nie szukałem dowodów lecz dowody mam jeszcZe na zwykłych graczy, lecz uznałem ze podeslanie ich na aktualnych/byłych członków administracji co robili podczas rangi będzie najlepsze by pokazać ze administratorzy nie są tak swieci jak ludzie myślą. 
naura 

Ten tekst z rowerem pokazuje, jak dużo wolnej przestrzeni znajduję się w Twoim mózgu. Jak dostałem perma BMA to co ty mówisz o 5 latach haha, nawiązuje do gry, ponieważ zacząłeś od gierki, przekręcając na real, dno. Nie tylko davio. Współczuję znajomym z reala, mówisz, że masz znajomych z reala a siedzisz pół dnia z du**ą przed kompem żeby znaleźć na kogoś dowody, sory ale jesteś taki głupiutki, że sam podważasz to co mówisz. To Ty dostałeś zerowanie konta i sprzedajesz, kolejna rzecz, w której sam się podważasz. Jeszcze twój przyjaciel Lunek trochę Cię źle poinformował, ponieważ na randze nie sprzedałem nic. Huk to musisz mieć w głowie, ponieważ te twoje wypowiedzi są tak totalnie żenujące. Taka wskazówka, jak próbujesz zachować ortografię to postaraj się bardziej, ponieważ trochę Ci nie wychodzi ta poważna wypowiedź. Głupszym się ustępuje, dlatego też kończę wypowiadać się o Tobie, ponieważ jesteś zbyt wstecz żebym potrafił cię zrozumieć.

Edytowane przez Grabsio311

3 minuty temu, Grabsio311 napisał:

Ten tekst z rowerem pokazuje, jak dużo wolnej przestrzeni znajduję się w Twoim mózgu. Jak dostałem perma BMA to co ty mówisz o 5 latach haha, nawiązuje do gry, ponieważ zacząłeś od gierki, przekręcając na real, dno

3 minuty temu, Grabsio311 napisał:

Taka wskazówka, jak próbujesz zachować ortografię to postaraj się bardziej, ponieważ trochę Ci nie wychodzi ta poważna wypowiedź. Głupszym się ustępuje, dlatego też kończę wypowiadać się o Tobie, ponieważ jesteś zbyt wstecz żebym potrafił cię zrozumieć.

halo dlaczego poucza mnie osoba która miała ciężko zdac gimnazjum przez co siedziała w jednej klasie XDDDD

do reszty się nie wypowiem bo śmieszny chłopak jesteś, btw niezła poważna wypowiedz skoro kręcę se z ciebie beczunie XD 

A jeszcze jedno XD

5 minut temu, Grabsio311 napisał:

Jak dostałem perma BMA to co ty mówisz o 5 latach haha

56 minut temu, szybki'badbitch;O napisał:

widzę ze jesteś potężnym gangsterem który każdego wyzywa od 60 a gdyby ukradli mu rower, czy miałbym dostać 5 lat odrazu by sprzedawał jak leci

no u ciebie przestrzeni w tym mózgu jest bardzo dużo skoro nawet przez 4 lata gimnazjum nie nauczyli cię czytać ze zrozumieniem xd

4 godziny temu, szybki'badbitch;O napisał:

halo dlaczego poucza mnie osoba która miała ciężko zdac gimnazjum przez co siedziała w jednej klasie XDDDD

do reszty się nie wypowiem bo śmieszny chłopak jesteś, btw niezła poważna wypowiedz skoro kręcę se z ciebie beczunie XD 

A jeszcze jedno XD

no u ciebie przestrzeni w tym mózgu jest bardzo dużo skoro nawet przez 4 lata gimnazjum nie nauczyli cię czytać ze zrozumieniem xd

Zmieniłem zdanie, nie dam mu satysfakcji. Jego błędne myślenie niech prowadzi go przez życie, obudzi się z ręką w nocniku, pozdrooo. 

Edytowane przez Grabsio311

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin