Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pluuum oskarżony przez Multies

MultieS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Pluuum
    Data i godzina zdarzenia: 28.02.2021  godz. 15:00
    Pełen opis sytuacji: Zacznę od początku , od San Fierro Policjant o Nicku Pluuum rozpoczął pościg za mną dojechaliśmy do mostu dzielącego san fierro a Las Venturas i zaraz po przekroczeniu bramki opłat zatrzymałem się na poboczu po czym gracz podszedł i poprosił o podanie dowodu prawo jazdy wszystko otrzymał. Po chwili przyjechał inny gracz (nie pamiętam Nicku) podjechał żeby zobaczyć co się tutaj dzieje pan SAPD wyciągnął bron (M4) i napisał tylko raz żeby odjechał po czym gracz nawet nie zdążył wsiąść do auta a zamierzał wykonać rozkaz i po malej sekundzie SAPD rozpoczął ostrzał w jego stronę po czym go zabił. Ja zobaczywszy taka sytuacje uruchomiłem silnik i potraciłem go i rozpocząłem ucieczkę. po przejechaniu polowy mapy LAS VENTURAS po czym w ostateczności ścigało mnie 4 pojazdy sapd. Gdy moja ucieczka powiodła się gracz nałożył mi kare na "odległość" i przeteleportowało mnie do wiezienia. I chciałbym tez głośno poruszyć temat dlaczego jak uciekniemy Policji to nie ważne czy uciekniemy czy nie i tak znajdziemy sie w wwiezieniu ? :)) jest masa liczba graczy która potwierdza to samo co ja dzisiaj pisze jest to nie jedna taka sytuacja skoro ktoś uciekł policji to chyba nie powinien się znaleźć w wiezieniu bo jaki to ma sens grania ? tak samo jak SAPD ma wykrywanie naszego gps na mapie i wiedza na mapie gdzie sie znajdujemy jaki to ma sens ? z LV przyjechałem do SF i nagle gdy wspinałem się na tajny budynek z Nienacka podjechał pod ten sam domek :)) czy to tak w realnym świecie wygląda? no chyba raczej nie i ja wraz w imieniu innych graczy nie chcemy czegoś takiego i chcemy prawdziwego rp na waszym serwerze my policji na mapie nie możemy widzieć ale oni jak nas ścigają to mogą tak ? :)) I prosze zeby na ten post odpowiedzial starszy administrator :)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: dołączam tylko screna z dowodem poinformowania gracza o napisaniu skargi.

https://imgur.com/a/5PKzgVQ

Ja, MultieS zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez MultieS
przypadkowe dodatnie (brak powoly rzeczy dopisanych)

Witam, z tej strony Detective II pluuum. San Andreas Police Department.

Prosił bym o dowód który potwierdzi całe zajście, że strzelałem jak i że znalazłem cię przy "tajnym" budynku.

Edytowane przez pluuum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin