Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PAWELOVSKI. - oskarżony przez HAGO1237

HAGO1237
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: PAWELOVSKI.
    Data i godzina zdarzenia: 28.02.2021 ~19:30
    Pełen opis sytuacji: Wraz z dwoma kolegami chcieliśmy porwać funkcjonariusza SAPD, gdy zauważyliśmy go ruszyliśmy za nim i spytałem się czy może zjechać na pobocze bo mam pewne pytanie do niego. Zatrzymał się i gdy wysiadłem z kolegą to puściliśmy binda żeby wysiadł z pojazdu, lecz on postanowił bez żadnej wiadomości odjechać (wszystko na filmiku)
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
https://www.youtube.com/watch?v=jEPEXexmMbM&feature=youtu.be

Ja, HAGO1237 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam, Police Officer 1 PAWELOVSKI. Po pierwsze powinieneś spytać się czy mam czas i czy mam ochotę odegrać RP, po drugie było to wymuszone tak szczerze, po 3 jeżeli chcesz odgrywać RP to się tekst pisze a nie binduje.

Co prawda popełniłem błąd ponieważ mogłem Ci napisać, że nie mam czasu. Lecz bezsensu właście było wymuszenie tej akcji, mogłeś mi napisać na pm czy chce i czy jest taka możliwość, a ty piszesz mi, że masz pytanie po czym dajesz jakiegoś binda.

Miłego wieczoru.

Edytowane przez PAWELOVSKI.

No to tak
"Po pierwsze powinieneś spytać się czy mam czas i czy mam ochotę odegrać RP" - Funkcjonariusz jak jest na służbie raczej ma obowiązek odgrywać RP, pytanie czy ma ochotę na takie RP mogłoby po prostu zepsuć całą akcję
"po drugie było to wymuszone tak szczerze" - co do tego to raczej tylko twoje zdanie...
"po 3 jeżeli chcesz odgrywać RP to się tekst pisze a nie binduje" - Gdybyśmy to pisali to szybciej byś uciekł od nas niż byś stał, a poza tym każda frakcja używa przecież bindów do RP i jakoś oni mogą tak?

Jeśli aż tak zagłębiasz się w RP, to wątpię, że funkcjonariusz by Cię usłyszał kiedy i Ty i on siedzieliście w swoich pojazdach.

Chęć takiej akcji wykazuje się w prywatnej wiadomości z funkcjonariuszami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin