Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na NFZ

Akano
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Matko jedyna, zostawić na chwilę, to cwaniaki będą buszować i to o pierwszej w nocy! Naprawdę nie ma nic lepszego do roboty, niż kłócenie się o takiej godzinie o auto, które było źle zaparkowane?

41 minut temu, Akano napisał:

Bo nie rozumiem, nie wytłumaczyłeś mi to nie rozumiem, zwłaszcza że ja nie myślę już po około 48h bez snu.

Uważam, że po takim czasie nasz organizm powinien doznać odpoczynku, bo później musimy czytać takie głupoty jak te.

Nic nie widzę tutaj ze strony oskarżającego oprócz coraz to kolejnego czepiania się elementów, które nic nie znaczą. Mam wrażenie, że próbujesz na siłę udowodnić winę naszego pracownika, pomimo że nie ma tutaj jego błędu, a zaledwie Twój.

Pozostawiłeś pojazd nieprawidłowo zaparkowany, wystawał na chodnik, a Adept posiada dowód jak nie ma Ciebie ani w pojeździe, ani w jego pobliżu. Mógł zatem zabrać pojazd i się przy tym nie wahać. 

A co do bomby... też mi coś. Ciężko mi to w ogóle skomentować, masz mute i teraz w skardze chcesz udowodnić, że tam była bomba?

Oczywiście pracownik zostaje uniewinniony, prawidłowo odholował pojazd. Gdybym o tym wiedział wcześniej, to zamknąłbym tę skargę szybciej. Szkoda naszego, ale przede wszystkim Waszego czasu na niepotrzebne kłótnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin